Centrul comercial Veranda, aflat in zona Obor din Bucurest si dezvoltat de catre Prodplast Imobiliare, firma detinuta de catre familia Pogonaru, a atras o finantare de 25,5 milioane de euro din partea Raiffeisen Bank SA si Raiffeisen Bank International AG, pentru dezvoltarea proiectului in perioada urmatoare.

In aceasta tranzactie, proprietarii Veranda au beneficiat de asistenta caselor de avocatura PeliFilip si Freshfields Bruckhaus Deringer, in timp ce bancile finantatoare au fost consiliate de avocatii de la CMS Cameron McKenna.

„Impreuna cu noul partener am facut posibila revitalizarea unei zone cu traditie in comert, cu un numar mare de locuitori si cu o oferta de retail si entertainment adaptata acestora”, a declarat Andrei Pogonaru, reprezentant al proprietarului proiectului Veranda.

Contractul de creditare pentru centrul comercial Veranda a fost incheiat in luna februarie 2016, cu scopul finantarii partiale a costurilor totale pentru dezvoltarea proiectului. Conform acordului, acesta ofera posibilitatea de a majora finantarea pana la 28,5 milioane de euro.

Investitia totala de care va beneficia proiectul este de 60 de milioane de euro.

Centrul comercial Veranda este dezvoltat de Prodplast Imobiliare in zona Obor si este ocupat in proportie de 70% in prezent. Proiectul cuprinde o suprafata inchiriabila totala de aproape 30.000 mp, avand ca principale ancore hipermarketul Carrefour (aprox. 10.000 mp) si magazinul H&M (peste 2.000 de mp), alaturi de peste 100 de magazine, o zona de restaurante, o parcare cu 1.200 de locuri si un spatiu verde vast, de peste 15.000 de mp.

Proiectul, care urmeaza sa fie livrat in T4 al acestui an, va fi organizat pe doua etaje, iar datorita structurii sale modulare va putea fi extins in viitor. In prezent, a fost finalizata fundatia cladirii si se lucreaza la realizarea structurii de rezistenta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri