Dezvoltatorii complexului de birouri The Office din Cluj-Napoca, fondul de investitii New Europe Property Investments (NEPI) si antreprenorul Ovidiu Sandor, au anuntat lansarea lucrarilor pentru cea de-a treia etapa a proiectului, cu spatii insumand 18.500 metri patrati.

Noua etapa se va incheia in vara anului 2017. Dezvoltarea are loc intr-un context economic favorabil, in care Cluj-Napoca atrage si ofera in continuare oportunitati de dezvoltare a afacerilor, in special in industria IT, conform Mediafax.

Prima faza de dezvoltare a The Office a fost inaugurata in mai 2014, cu spatii de 21.270 mp, si este ocupata integral. A doua etapa include 19.400 mp, a fost finalizata in urma cu doua luni si este inchiriata in proportie de 83%. In vara anului viitor, ansamblul va avea in total o suprafata inchiriabila de 59.200 mp, unde vor lucra 5.000 de angajati.

"In ceea ce priveste a treia etapa, desi lucrarile abia incep, 30% din suprafetele ce vor fi livrate la jumatatea anului viitor sunt deja inchiriate. In prezent, au loc discutii avansate cu firme care doresc sa se extinda dar si cu multe companii noi", a declarat Lori Collin, Office Executive in cadrul NEPI.

Printre chiriasii The Office se numara National Instruments, Yonder, 3Pillar Global, HP, Leoni, Betfair, Lohika Systems, Yardi, COS, Deloitte, Ernst&Young, Wolters Kluwer, TUI Travel, Bombardier, Bosch si MOL.

Citeste si:
Ce orase din tara au "vanat" dezvoltatorii de mall-uri in 2019
Cele mai importante...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Un dezvoltatori imobiliar a donat 100.000 euro pentru lupta contra coronavirus
Setari Cookie-uri