Afacerile din domeniul imobiliar au la baza principiul de vanzare - cumparare de proprietati, cu ajutorul unor persoane care detin cunostinte solide in imobiliare si au o experienta vasta in acest domeniu. Cel putin, in prezent, internetul ofera o multime de posibilitati de analiza si raportare a proprietatilor existente, incat viitorii proprietari sa gaseasca acel loc plin de confort si liniste pentru nevoile personale. Pentru a indeplini cerintele consumatorilor de pe piata, Top Imobiliare Portal SRL pune la dispozitie un portal prin care promoveaza anunturile imobiliare.

Portalul topimobiliare.ro detine acces complet la listarile de proprietati furnizate online, pentru a oferi cel mai eficient mod de a analiza si a cauta o proprietate, care sa corespunda bugetului, locatiei, dimensiunii si amplasamentului dorit. Site-ul include publicarea de anunturi nelimitate pentru oricare dintre agentiile colaboratoare pe piata de imobiliare, in aceeasi maniera in care utilizatorii sa aiba acces rapid la informatii, fara un cost suplimentar.

Locuinte si spatii de vanzare la preturi decente

Bazele de date ale locuintelor existente, in constructii, aflate spre vanzare, dar si terenuri sau proprietati intravilane sunt cunoscute ca si servicii de listare multipla, in maniera in care o anumita agentie colaboratoare Top Imobiliare Portal SRL sa ofere utilizatorilor de internet informatii despre spatiile si locuintele disponibile.

Anunturile imobiliare sunt gratuite, usor de vizualizat, de tip grila, atat timp cat cel interesat stie ce anume isi doreste pentru propriul confort. Acesta poate sa selecteze sectiunea de „Anunturi favorite” si sa analizeze lista ofertelor pentru apartamente, case, spatii, cladiri sau terenuri supuse vanzarii. In acest scop, Top Imobiliare si-a castigat locul II in sectiunile de imobiliare si anunturi gratuite din Romania, conform studiilor si analizelor de piata oferite de www.trafic.ro.

Cu o experienta relativ scurta in domeniu, de doar doi ani de activitate, portalul de imobiliare sus mentionat reuseste sa surprinda interesul utilizatorilor si sa ofere informatii publice despre vanzari, cumparari sau schimburi, sub diferite forme, site-ul in sine devenind un aliat valoros al investitorilor din intreaga Romanie. Posibilitatea de a analiza ofertele fiecarei agentii de imobiliare din tara cu care se colaboreaza in tot acest timp, permite clientilor sa se bucure de o noua forma de cautare a dezvoltatorilor, dar si a articolelor despre imobiliare.


Cautarea proprietatilor dupa un tipar prestabilit

Fiecare cautare de imobiliare pe site se desfasoara dupa un tipar prestabilit, astfel ca, internautii pot identifica categoria anuntului, tipul, felul, localitatea, pretul, suprafata dorita, obtinand in cateva secunde cele mai relevante informatii conform criteriilor introduse. Cu alte cuvinte, anunturile de imobiliare pot fi vizualizate de catre orice cunoscator de internet, care isi doreste un schimb de informatii, cercetarea pietei sau dobandirea de preturi reale pentru vaste rapoarte de evaluare a proprietatilor.

Mediul economic actual al imobiliarelor a dezvoltat o crestere in acest sens, din moment ce preturile locuintelor scad si tot mai multi oameni isi permit sa achizitioneze o locuinta la cheie la unele dintre cele mai bune costuri. Logica pentru care acesti oameni decid sa cumpere o locuinta sau un teren devine mult mai optima, de cand internetul ofera posibilitati nelimitate de informare.

Adevarul este ca internetul a devenit mijlocitorul care aduce vanzatorul si cumparatorul in acelasi loc, fara ca acestia sa se fi intalnit anterior, insa, mizand intotdeauna pe seriozitate si pe identificarea nevoilor umane de locuinta si confort. De aceea, orice tranzactie din mediul online are o larga raspandire, in special in domeniul imobiliarelor, acolo unde agentiile active ale Top Imobiliare Portal SRL ofera sprijin, consiliere, statistici si preturi reale pentru oricare dintre cautarile intreprinse virtual.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri