Dezvoltarile noi de centre comerciale medii si mall-uri au scazut in intensitate in ultimii ani. Avem abia cateva dezvoltari in Bucuresti, in Timisoara si in alte cateva orase. Dar, sunt judete si orase din tara in care nu exista nici o dezvoltare moderna de retail, unde nu a ajuns nimeni, a declarat Cosmin Ulmean, head of sales, Romania, Serbia, Croatia si Slovenia, in cadrul Takko Fashion.

"Sunt judete si orase din tara in care nu exista nici o dezvoltare moderna de retail si aici mai refer la Bistrita, Zalau, Calarasi, Tulcea s.a.m.d. in care cu exceptia unor magazine de tip hipermarket n-a ajuns nimeni niciodata", a spus Cosmin Ulmean (foto). Declaratiile au fost facute la conferinta Real Estate & Construction Forum, organizata de Business Mark.

Intrebat daca in Capitala mai este loc de centre comerciale mari, Cosmin Ulmean a dat, ca exemplu, sectorul 2, unde pe langa Mega Mall si Veranda ar mai fi loc de un mall, in opinia sa. "Cu siguranta conglomerarea din zona D-na Ghica - Colentina poate sa suporte un astfel de centru comercial mare, nu neaparat dominant, precum Baneasa, AFI sau Mega Mall, ci unul de 20-30.000 metri patrati".

El a adaugat ca, de asemenea, si in sectorul 4, ar mai fi spatiu in zona de sud, dar si in sectorul 5, unde exista "doar Vulcan shopping Center si cateva hipermarketuri cu galerii". Nu in ultimul rand, "cartierul Militari nu are inca un mall adevarat. Au retail parkuri, dar nu un mall dominant in zona. De doua sau trei mall-uri mai este spatiu in Bucuresti", a mai spus Cosmin Ulmean.

Cosmin Ulmean, managerul care...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri