"Sunt judete si orase din tara in care nu exista nici o dezvoltare moderna de retail si aici mai refer la Bistrita, Zalau, Calarasi, Tulcea s.a.m.d. in care cu exceptia unor magazine de tip hipermarket n-a ajuns nimeni niciodata", a spus Cosmin Ulmean (foto). Declaratiile au fost facute la conferinta Real Estate & Construction Forum, organizata de Business Mark.

Intrebat daca in Capitala mai este loc de centre comerciale mari, Cosmin Ulmean a dat, ca exemplu, sectorul 2, unde pe langa Mega Mall si Veranda ar mai fi loc de un mall, in opinia sa. "Cu siguranta conglomerarea din zona D-na Ghica - Colentina poate sa suporte un astfel de centru comercial mare, nu neaparat dominant, precum Baneasa, AFI sau Mega Mall, ci unul de 20-30.000 metri patrati".

El a adaugat ca, de asemenea, si in sectorul 4, ar mai fi spatiu in zona de sud, dar si in sectorul 5, unde exista "doar Vulcan shopping Center si cateva hipermarketuri cu galerii". Nu in ultimul rand, "cartierul Militari nu are inca un mall adevarat. Au retail parkuri, dar nu un mall dominant in zona. De doua sau trei mall-uri mai este spatiu in Bucuresti", a mai spus Cosmin Ulmean.