Fortech, companie cu capital 100% romanesc, specializata in dezvoltarea de solutii software, a deschis nou centru operational in Oradea, spatiul devinind cel de-al doilea centru operational si al cincilea birou alaturi de cele patru prin care firma opereaza la Cluj. Tot in aceasta primavara, conducerea companiei clujene mai vizeaza inaugurarea unui birou la Iasi.

Fortech, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii software, cu peste 12 ani de experienta si un portofoliu ce numara peste 100 de clienti din Europa si SUA, si-a deschis un nou birou operational la Oradea. Acesta va functiona intr-un spatiu inchiriat in centrul de afaceri Oradea Trade Center.

“Fortech a crescut progresiv, de la an la an. Am construit sistematic, acumuland experinta tehnica, am rafinat procesele interne, iar astazi suntem pregatiti sa ne extindem in alte zone geografice. Deschiderea unui nou birou la Oradea se inscrie in strategia noastra de consolidare a operatiunilor, pe care am adoptat-o in ultimii ani”, a declarat Calin Vaduva, CEO Fortech.

Echipa din Oradea numara in prezent circa 10 angajati si este de asteptat ca aceasta sa se dubleze in urmatoarea perioada. “Urmarim sa transferam complet doua dintre proiectele firmei in acest centru”, au precizat oficialii companiei.

La inceputul anului 2016, Fortech a depasit 550 de angajati.

Compania a inregistrat un ritm de crestere de aproximativ 20 de persoane pe luna, in anul precedent. Fortech detine 3 divizii de business: una de software outsourcing, una solutii eCommerce si una axata pe dezvoltarea de produse software in cooperare cu startup-uri internationale.

Pana la finalul primului semestru, Fortech are in plan deschirea celui de-al 6-lea birou, la Iasi, unde activeaza deja o echipa de programatori.

Extinderea firmei in noi regiuni vine in completarea planului de investitii recent efectuate la Cluj Napoca. Aici, Fortech detine trei birouri inchiriate si o cladire proprie de birouri de 5.000 mp, inaugurate in 2013, o investitie care s-a ridicat la peste 3,5 milioane de euro.

Wall-Street.ro a scris recent despre birourile Fortech din Cluj, una dintre ambitiile companiei de a-si desfasura activitatea intr-un sediu propriu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri