Aceasta regiune a atras in ultimii 10 ani numerosi investitori, printre care producatori de mobila - unii dintre cei mai important furnizori ai IKEA – dar si investitori straini precum Continental AG si Draxlmaier Group, datorita infrastructurii care permite livrarea rapida a marfurilor, dar si pentru ca se afla la 80 km de cea mai apropiata autostrada din Ungaria. In acest context, o oportunitate de dezvoltare industriala in aceasta regiune poate fi construirea unui proiect industrial pe un teren care are amplasate unitati de pana la 45.000 mp, situat in sudul municipiului Satu Mare, pe B-dul Lucian Blaga - E81 - la 6 km de centru si la 8 km de aeroportul care este pe acelasi drum.

Terenul are PUZ industrial si PUZ Multifunctonal Complex si pe el se pot construi cladiri destinate productei sau logisticii, cu inaltmi de la 5 pana la peste 10 m. Cumparatorul poate sa dezvolte singur sau sa angajeze un dezvoltator pentru constructe si sa vanda chiriasului tot proiectul. In oras exista deja un parc industrial, care ofera doar terenuri in concesiune, fara optunea unui parteneriat cu dezvoltatori de proiecte.

Datorita apropierii de Ungaria, poate fi atrasa forta de munca si din Romania, si din tara vecina, iar accesul angajatlor se face usor, inclusiv cu transportul public oferit de municipalitatea din Satu Mare.

Judetul Satu Mare are 344.500 de locuitori si o rata a somajului de 4,1%, ceea ce face din aceasta zona o piata secundara atractiva pentru dezvoltari de proiecte industriale. Aici, forta de munca este bine pregatita, in special in industria mobilei si minerit, ieftina, vorbitoare de germana, maghiara si engleza. De asemenea, un amanunt important poate fi si faptul ca nu sunt companii logistice importante in zona si nu exista deocamdata dezvoltatori imobiliari important interesat de aceasta regiune.

Mai multe detalii despre acest proiect industrial au consultantii companiei CBRE, agent exclusiv al acestui proiect. (telefon 021.313.10.20)
CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 si S&P 500 cu sediul central in Los Angeles, este cea mai mare companie in domeniul imobiliar din lume si societate de investiti (in termeni de venituri, 2014). Compania are mai mult de 70.000 de angajati (excluzand companiile afiliate), si deserveste proprietarii de active imobiliare, investitorii si chiriasii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzand filialele) din intreaga lume. CBRE ofera consultanta strategica si executorie pentru vanzarea sau inchirierea proprietatilor; Servicii corporate; administrarea proprietatilor, management de proiect; bancare ipotecare; evaluare; Servicii de consultant pentru dezvoltari imobiliare; de administrare a investitilor; si de cercetare si consultanta. Va rugam sa vizitat site-ul nostru la www.cbre.ro.