Compania Electric Plus, proprietar al brandului Barrier, specializat in productia de tamplarie termoizolanta din PVC, a inaugurat o fabrica de geam termoizolant si o noua hala de productie a usilor sectionale rezidentiale si industriale si a rulourilor, valoarea noilor dezvoltari totalizand 7 milioane de euro.

Investitiile realizate de companie vin in completarea celor realizate pana acum de producatorul din zona Moldovei. Constructia facilitatilor de productie a durat 18 luni, fiind inceputa in toamna anului 2014. Capacitatea fabricii de geam termoizolant este de 1.500 de unitati/zi, in timp ce sectia de usi sectionale si rulouri produce 2.000 de unitati/luna.

„Investitia pe care o inauguram astazi incheie un prim ciclu de dezvoltare a afacerii noastre, inceput in 2012. Investitiile realizate in acest prim ciclu au totalizat 12 milioane de euro. Noile investitii ne vor ajuga sa ne consolidam prezenta de pe piata locala”, a spus Adrian Garmacea (foto mai jos), director general al companiei Electric Plus.

In acelasi timp, compania Electric Plus a anuntat incheierea unui parteneriat international cu firma italiana Beninca Group, cel mai cunoscut producator european de automatizari pentru usi sectionale si porti.

„Parteneriatul dintre companiile noastre implica toate departamentele, astfel incat sa putem dezvolta instrumente utile pentru promovarea ambelor marci in Romania si pe plan international, cu un schimb continuu de informatii de piata si de realizare a produselor”, a spus Luigi Beninca, directorul general al Grupului Beninca.

In prezent, complexul industrial al Electric Plus asigura toata gama de produse pentru tamplarie PVC, de la productia de ferestre si usi, la sticla termoizolanta, foliere profile, curbare profile, precum si usi sectionale rezidentiale si industriale si rulouri. Compania detine cele mai moderne linii de fabricatie din domeniu.

Compania Electric Plus a incheiat anul 2015 cu un rulaj de 20 de milioane de euro, iar pentru anul in curs mizeaza pe o crestere de 30% a afacerilor.

Principalii producatori de tamplarie termoizolanta din Romania sunt Qfort, Aplast si Barrier.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri