Sectorul industrial imobiliar din Romania s-a dezvoltat puternic in ultimii 20 de ani si are in prezent peste 3 milioane de metri patrati de spatii industriale in exploatare. Dezvoltatorii de proiecte sau producatori care isi desfasoara activitatile in parcuri industriale private activeaza pe o piata dinamica si in expansiune, in care doar in 2015 s-au inregistrat tranzactii de peste 375.000 de metri patrati, cu aproape 22 la suta mai mult decat anul precedent. Contextul economic favorabil ii determina pe jucatorii din piata sa isi focuseze investitiile in facilitati de productie sau depozitare care prezinta avantaje geografice strategice – apropierea de infrastructura Uniunii Europene; contextul dinamic determina de asemenea si cresterea cererilor de inchiriere de spatii industriale.

Dinamismul sectorului imobiliar industrial este un stimulent major pentru dezvoltarea de proiecte industriale in Satu Mare. O oportunitate insemnata in zona orasului Satu Mare este complexul multifunctional si terenul aferent acestuia situat pe Bulevardul Lucian Blaga, la doar 6 kilometri de centrul orasului, in imediata vecinatate a drumului european E81, teren care are amplasate unitati de pana la 45.000 mp

Aici investitorii pot avea solutii flexibile de dezvoltare – fie constructia unui proiect la cheie (built to suit) de catre investitori care sa achizitioneze terenul fie investitia in teren si apoi dezvoltarea de proiecte industriale pe acest teren.

Terenul are toate autorizatiile de constructie necesare pentru construirea unui complex multifunctional, eliberate de consiliul local din Satu Mare, ceea ce permite demararea oricarui proiect de dezvoltare industriala. Accesul viitorilor angajati la un astfel de proiect de face simplu si usor, prin rutele de transport local.

Mai multe detalii despre acest proiect industrial au consultantii companiei CBRE, agent exclusiv al acestui proiect. (telefon 021.313.10.20)

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 si S&P 500 cu sediul central in Los Angeles, este cea mai mare companie in domeniul imobiliar din lume si societate de investitii (în termeni de venituri, 2014). Compania are mai mult de 70.000 de angajati (excluzand companiile afiliate), si deserveste proprietarii de active imobiliare, investitorii si chiriasii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzand filialele) din intreaga lume. CBRE ofera consultanta strategica si executorie pentru vanzarea sau inchirierea proprietatilor; Servicii corporate; administrarea proprietatilor, management de proiect; bancare ipotecare; evaluare; Servicii de consultant pentru dezvoltari imobiliare; de administrare a investitiilor; si de cercetare si consultanta. Va rugam sa vizitati site-ul nostru la www.cbre.ro.