ANAF vinde la licitatie o vila a Cameliei Voiculescu, evaluata la peste 1 milion de euro

ANAF a anuntat ca scoate la licitatie un imobil apartinand Cameliei Voiculescu, precum si terenul aferent de 576 de metri patrati, pretul la care a fost evaluata proprietatea dintr-o zona sumpa a sectorului 1 fiind de 4,53 milioane de lei fara TVA.

Vila are demisol, parter, un etaj si mansarda, suprafata construita la sol fiind de 193,7 metri patrati. De asemenea, dispune de un garaj de 17,66 metri patrati. Terenul si constructiile sunt situate in strada Aviator Zorileanu, nr. 80, in apropierea Parcului Herastrau.

Licitatia publica prin care ANAF vrea sa vanda imobilul este programata pentru 6 iunie, la ora 12:00, la sediul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Bucuresti.

Cei interesati in cumpararea bunurilor sunt invitati sa prezinte, pana in ziua de 3 iunie, ora 13:00, la sediul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Bucuresti oferta de cumpararare, precum si mai multe documente.

Printre documentele solicitate se afla si plata in contul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Bucuresti a taxei de participare, reprezentant 10% din pretul de pornire.

Citeste si:
ANAF a recuperat 7,9 mil. lei in dosarele Voiculescu si Marian Iancu
ANAF a recuperat 7,9 milioane...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...

In plus, participantii sunt nevoiti sa faca dovada catre ANAF ca nu au datorii neachitate catre bugetul de stat si bugetul local.

ANAF a organizat pana in prezent mai multe licitatii pentru vanzarea de bunuri apartinand familiei Voiculescu, pentru a recupera prejudiciul inregistrat in dosarul Institutul de Cercetari Alimentare (ICA), in care prejudiciul a fost calculat la 60 de milioane de euro.

Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat definitiv, in august 2014, in dosarul ICA, pe Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare, pe Gheorghe Mencinicopschi, fost director ICA, la opt ani, si pe Sorin Pantis, fost ministru, la sapte ani de inchisoare.

In acest dosar, prejudiul a fost stabilit la aproximativ 60 de milioane de euro, instanta dispunand confiscarea mai multor imobile apatinand inculpatilor, printre care sediile posturilor de televiziune Antena si cel al grupului de firme Grivco.

Citeste si:
Ce înseamnă un ANAF cu adevărat digital pentru mediul de business
Ce înseamnă un ANAF cu...

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri