A treia plecare cu greutate din echipa NEPI, in mai putin de doua saptamani. Calin Stan, manager care coordona mai multe santiere importante din zona Transilvaniei, si-a incheiat relatiile cu dezvoltatorul de proiecte imobiliare, lasand fondul sud-african de investitii fara acoperire pe zona de dezvoltare, asta dupa ce recent compania a ramas fara conducere executiva pe zona de birouri si retail, potrivit unor surse wall-street.ro.

Plecarea lui Calin Stan vine intr-un moment foarte delicat pentru dezvoltatorul de proiecte imobiliare, asta in conditiile in care in ultimele doua saptamani au avut loc alte doua mari plecari din companie: Lori Collin a decis sa se retraga din conducerea departamentului de birouri, iar Tiberiu Smaranda, director executiv pe zona de retail, a anuntat ca isi va incheia relatiile cu NEPI de la 1 septembrie.

Contactat de catre wall-street.ro, Calin Stan a confirmat informatile, sugerand ca decizia pe care a luat-o este una de natura personala.

“A fost o decizie personala si a venit din partea mea. (…) Voi ramane in zona de project development”, a declarat Calin Stan (foto stanga), pentru wall-street.ro.

Calin Stan s-a alaturat echipei NEPI in urma cu doi ani de zile, ocupand functia de senior project director, in prezent managerul coordonand patru santiere ale sud-africanilor. Anterior experientei NEPI, Calin Stan a lucrat la Penny Market, parte a grupului REWE, ocupand functia de project manager in constructii si, ulterior, director al departamentului de constructii din companie. Inceputurile carierei pe zona de constructii si-a inceput-o in cadrul Bancii Transilvania.

New Europe Property Investment plc (NEPI) este un grup de investitii si dezvoltare listat la Busa de Valori din Johannesburg (JSE), la Bursa de Valori de la Londra (LSE), precum si la Bursa de Valori din Bucuresti (BVB). Grupul a fost infiintat in anul 2007 pentru a achizitiona, a dezvolta si a gestiona cele mai importante proprietati pe zona de retail din tarile emergente ale Uniunii Europene, cu potential de crestere pe termen lung. De-a lungul timpului, grupul NEPI si-a consolidat un portofoliu important de proprietati si a dezvoltat, in mod constant, proiecte numeroase in Romania, Serbia, Slovacia si Cehia. Strategia de dezvoltare se concentreaza pe expansiunea in segmentul de retail si pe alte piete. In plus, Grupul investeste si in dezvoltarea cladirilor de birouri clasa A in marile orase din Romania, unde exista cerere din partea companiilor multinationale.

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, Shopping City Timisoara, City Park Constanta, Ploiesti Shopping City, Braila Mall, Galati Shopping City, Shopping City Targu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva si alte centre comerciale in intreaga tara, dar si in Serbia si Slovacia. NEPI detine si cladirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView, Aviatorilor 8 in Bucuresti, City Business Centre in Timisoara si The Office in Cluj.

NEPI este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari la nivel local, un segment pe care mai activeaza nume mari, precum AFI Europe, Iulius Group, Baneasa Developments sau Anchor Group.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri