Dedeman, cel mai mare retailer specializat in comercializarea materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, va deschide vineri, pe 2 septembrie, magazinul din Oradea, ajungand astfel la o retea de 44 de magazine la nivel national.

Magazinul Dedeman din Oradea a presupus o investitie de circa 14 milioane de euro si a creat peste 200 de locuri de munca.

Cu o parcare de aproximativ 500 de locuri, o suprafata de vanzare de peste 13.000 mp si o sera pentru articole de gradina de circa 3.000 mp., noul magazin pune la dispozitia clientilor circa 45.000 de produse pentru casa si gradina.

“Oradea este situat la o distanta egala fata de Viena, Praga si Bucuresti, intr-un nod strategic pentru rutele comerciale care asigura schimburile economice dintre vestul si estul continentului european. Odata cu deschiderea acestui magazin, vom fi prezenti in fiecare oras reprezentativ situat in apropierea frontierei de vest a tarii noastre. Cu ajutorul noii tehnologii, sunt premise bune sa ne crestem vanzarile si catre clientii din tarile vecine”, a declarat , Dragos Paval, presedinte al Dedeman.

In plus, oradenii care prefera sa faca online cumparaturile pot face acest lucru pe site-ul dedeman.ro sau cu ajutorul aplicatiei de mobil, de unde isi pot comanda produsele dorite pentru casa si gradina, iar acestea le vor fi livrate acasa.

Prin inaugurarea magazinului din Oradea, compania Dedeman mai face un pas in procesul de expansiune ce vizeaza atingerea unui numar de 50 de magazine la nivel national.

Odata cu deschiderea Dedeman Oradea, compania fondata de catre fratii Dragos si Adrian Paval ajunge la 44 de magazine, doua centre logistice si un parc auto propriu, 8.500 de angajati si magazine cu suprafete cuprinse intre 7.500 – 18.000 mp fiecare magazin.

Compania bacauana a incheiat anul trecut cu un rulaj de aproximativ un miliard de euro, o crestere raportata de aproximativ 30% fata de anul anterior.

Piata locala de bricolaj traverseaza poate una dintre cele mai animate perioade, fiind marcata de fuziuni si achizitii, exituri sau repozitionari. Leroy Merlin, alaturi de Dedeman, Praktiker, Kingfisher, OBI si Hornbach sunt principalii actori ai celui mai dinamic sector din retail, inca din anul 2014.

Printre cei mai mari jucatori specializati pe acest segment se numara lanturile locale Dedeman sau Arabesque, precum si Praktiker, Kingfisher, Hornbach sau Mr. Bricolage.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri