Huf Haus, unul dintre cele mai moderne concepte de case modulare din Europa si din lume, a deschis primele doua case de prezentare din Romania, in cadrul proiectului rezidential Dumbrava Vlasiei, dezvoltat de catre un investitor roman stabilit la Londra si partenerii sai.

Conceptul caselor Huf Haus are o istorie de peste 100 de ani, fiind o afacere care s-a transmis din generatie in generatie, ajungand ca in prezent sa fie condusa de catre a patra generatiei a familiei Huf.

Planurile unei investitii in Romania au fost anuntate inca din primavara acestui an, cand reprezentantii companiei germane anuntau ca la inceputul toamnei vor inaugura primele doua case Huf si la nivel local, proiecte de case modulare care ajung sa depaseasca chiar si 1 milion de euro pentru o singura unitate.

Un business de familie, cu o istorie de peste 100 de ani, Huf Haus este un exemplu global de afacere imobiliara care s-a dezvoltat din generatie in generatie, ajungand ca astazi sa construiasca sute de proiecte de case individuale, proiecte de ansambluri rezidentiale, dar si birouri exclusiviste in marile metropole europene.

In anul 1912, Johann Huf a pus bazele companiei Hus Haus, pentru ca ulterior, fiul sau, Franz Huf, sa devina maestru in prelucrarea lemnului. In anul 1958, acesta a construit structuri pe baza de lemn si a proiectat mai multe spatii ale unor expozitii, pentru ca in 1960, in timpul dezvoltarii pietei imobiliare si a boom-ului imobiliar sa se ocupe de dezvoltarea de spatii rezidentiale in imediata vecinatate a centrelor comerciale.

Cu peste 400 de angajati si peste 10.000 de familii care locuiesc in proiectele dezvoltate de grupul german, Huf Haus a incheiat anul trecut cu un rulaj de peste 80 de milioane de euro si se pregateste sa testeze si piete cu potential asa cum este si cazul Romaniei, intr-un pariu in care compania se arata extrem de increzatoare.

Sediul central al Huf Haus se afla in localitatea Hartenfels din Germania, iar facilitatea de productie a companiei in care este prelucrat lemnul se intinde pe o suprafata de peste 30.000 mp.

Huf Haus numara 19 birouri si case showroom in Europa, iar proiectul din Romania se va alatura din aceasta toamna portofoliului de servicii din regiune.

Despre planurile dezvoltatorului roman stabilit la Londra - Rey Muraru - pe piata locala si cum vrea sa construiasca langa Bucuresti un mini-oras intins pe o suprafata de aproape 1 milion de metri patrati, cititi in editia de luni a wall-street.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri