Proiectul, care se va intinde pe o suprafata de 5,3 hectare pe Bulevardul Take Ionescu, este una dintre cele mai ample investitii din zona de vest a tarii, cu un total planificat de 1.200 de apartamente, 2.000 de locuri de parcare, 50.000 mp de birouri si o importanta componenta de servicii. Premier Estate Management va oferi servicii de consultanta in cadrul proiectului imobiliar mixt dezvoltat de Mulberry Development in Timisoara si va coordona activitatile de vanzare a componentei rezidentiale.

Startul primelor lucrari de pregatire a santierului este planificat pentru perioada urmatoare. Proiectul a carui investitie va depasi 130 de milioane de euro va fi dezvoltat etapizat. Prima etapa, care va demara in perioada urmatoare va include 300 de apartamente.

"Colaborarea cu Mulberry Development constituie extinderea activitatii de consultanta in afara Bucurestiului. Vorbim de un proiect ce va deveni emblematic pentru piata rezidentiala din Romania. In acest moment prioritatea noastra este de a constitui o echipa in Timisoara, dar suntem deschisi, inca de la inceput, la a colabora cu agentiile imobiliare locale", subliniaza Andreea Comsa, CEO Premier Estate Management.

Citeste si:

Dezvoltatorul si-a anuntat intentia de a crea un concept integrat, incluzand, pe langa cele doua componente majore, rezidential si office, o serie de servicii si functionalitati atractive si complementare. Dintre acestea, se numara: un parc nou, locuri de joaca pentru copii, gym prevazut cu piscina sau pista de alergat, restaurante, cafenele.

De asemenea, va fi dezvoltata, in colaborare cu Primaria Municipiului Timisoara, o solutie care sa asigure orasului o legatura coerenta pe relatia Nord - Sud, care va prevedea inclusiv constructia si integrarea unei noi strazi ce va strabate terenul pentru a face legatura intre bulevard si malul Begai.