Declaratie vine in contextul in care Coldwell Banker Romania a fost numit consultant si agent exlusiv al proiectului rezidential Estic Park, dezvoltat de Eagle Development Estate, in cartierul Patelimon din Capitala, la intersectia soselelor Pantelimon si Dobroesti, pe malul lacului Dobroesti. Eagle Development Estate, este detinut de Israel Land Development Company, si se afla in proces de finalizare a primei cladiri din Estic Park.

Cladirea cu 125 de apartamente, va fi livrata in primavara lui 2017, iar intreg proiectul fiind prevazut sa includa aproximativ 1.500 de locuinte. Dezvoltarea proiectului a atras pana in prezent investitii de peste 26 de milioane de euro dintre care aproximativ 6 milioane in constructia primei cladiri, finantarea fiind asigurata din surse proprii si o linie de credit acordata de catre Libra Bank.

Citeste si:

Estic Park va fi lansat oficial la Targul Imobiliar National (tIMOn) care va avea loc in perioada 20 - 23 octombrie. Coldwell Banker are o extinsa activitate pe segmentul rezidential, fiind manager si agent exclusiv pentru peste zece proiecte rezidentiale din Bucuresti. Coldwell Banker a vandut in 2015, direct de la dezvoltator, peste 1300 de locuinte noi doar in Bucuresti.

Bokstaz / Shutterstock.com