Crosspoint Real Estate relocheaza sediul de birouri Vaillant Group in Global City Business Park

Divizia din Romania a Vaillant Group, unul dintre cei mai mari producatori de sisteme de incalzire din lume, inchiriaza prin intermediul Crosspoint Real Estate un spatiu de 860 mp (spatii de birouri si retail) in Global City Business Park, situat in hub-ul de birouri din zona Pipera.

"Decizia de relocare reprezinta o solutie de optimizare a activitatii Vaillant Group Romania, prin abordarea strategica a procesului de real estate ca factor de consolidare a proceselor companiei", se arata in comunicatul Crosspoint real Estate. Global City Business Park este un parc de birouri clasa A, pozitionat in zona de Nord a Bucurestiului, in suprafata totala inchiriabila de 51.200 mp, detinut de fondul imobiliar consiliat de Global Finance.

In urma activitatii recente de leasing, proiectul ajunge la un grad de ocupare de 80%, securizand peste 9.000 mp, atat prin semnarea de noi contracte de inchiriere cat si extinderi de spatii ale chiriasilor deja existenti, intre care se numara Michelin, Euro Master, Bergenbier, Altex, Euroins.

"In medie, un birou este folosit la capacitate maxima in procent de doar 45% din orarul de functionare al unei companii, iar costul de real estate reprezinta in general cea de-a doua categorie de cost ca impact intr-un business. Pe fondul unui mediu macroeconomic imbunatatit, in care tendinta companiilor este sa se extinda sau sa se relocheze, le sfatuim sa abordeze segmentul de real estate ca factor strategic in business", declara Codrin Matei (foto), managing partner/ head of office & capital markets, Crosspoint Real Estate.

Crosspoint reprezinta unul dintre cei mai mari jucatori din piata de investitii imobiliare din Romania, cu un volum total de tranzactii gestionate pana in prezent de peste 150 milioane de euro si peste 50 de mari proiecte, pentru clienti locali si multinationali.

Citeste si:
Tranzacție finalizată: SIF Banat - Crișana preia platfoma IMGB
Tranzacție finalizată: SIF...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri