Cladirea de birouri Banu Antonache din zona Floreasca obtine o refinantare de circa 7 mil. euro

Adval Asset Management, companie care administreaza in Romania un portofoliu imobiliar de aproximativ 100 de milioane de euro, a obtinut un credit de 6,7 milioane de euro pentru refinantarea cladirii de birouri Banu Antonache din Bucuresti.

Banu Antonache Office Building, cu o suprafata inchiriabila de 4.500 metri patrati, a fost livrata in anul 2006 si este localizata in zona Floreasca, una dintre cele mai atractive subpiete de birouri din Bucuresti. Printre cei mai importanti chiriasi ai cladirii se numara Opel, DTZ Echinox si BNP Paribas Group.

In anul 2014, managementul Adval a preluat un portofoliu de proprietati pe care compania il administrase timp de 6 ani. In ultimii doi ani, Adval a investit fonduri proprii si a administrat portofoliul in mod activ, in paralel cu vanzarea unor proprietati si cu restructurarea sau refinantarea creditelor.

Dupa aceasta refinantare, planul Adval este atragerea de parteneri interesati sa investeasca pe piata de birouri din Bucuresti, cu scopul de a construi un portofoliu semnificativ de proprietati comerciale in regiune.

Refinantarea de 6,7 milioane de euro a fost intermediata de compania de consultanta imobiliara JLL (Jones Lang LaSalle).

Citeste si:
Dezvoltarea de spații industriale continuă și în 2021 cu încă...
Dezvoltarea de spații...

Adval Asset Management este o companie independenta romaneasca de management in domeniul imobiliar, cu active de peste 100 milioane de euro (98.000 metri patrati) in administrare.

JLL este una dintre cele mai importante companii de consultanta imobiliara prezente pe plan local, pe o piata pe care mai activeaza nume precum Colliers, CBRE, DTZ Echinox sau Knight Frank.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri