Planurile de dezvoltare Alesonor in 2017 vor insuma 12 milioane euro, potrivit companiei, iar investitiile sunt indreptate catre extinderea ansamblului rezidential de lux Amber Gardens, cu inca 21 de case, si catre initierea altor doua proiecte imobiliare de lux, in Bucuresti. Alesonor arata ca cele 21 de case ce urmeaza a fi construite in complexul Amber Gardens in 2017 completeaza numarul de 25 de locuinte verzi vandute deja si aflate in diferite stadii de constructie, si care vor fi finalizate pana la finalul anului.

Initial, compania a planificat ca suprafata complexului sa gazduiasca un numar de 60 locuinte, insa o mare parte dintre membrii comunitatii ar fi ales suprafete mai mari pentru locuinte sau pentru gradina, de peste 1.000 metri patrati. Astfel, cea mai mare locuinta verde personalizata are o suprafata de 500 metri patrati si este construita pe un teren peste 4.000 metri patrati. Alesonor estimeaza ca suprafata totala de constructie a ansamblului va gazdui un numar de 50 locuinte.

O locuinta in Amber Gardens, cu o suprafata de 263 metri patrati porneste de la 320.000 euro + TVA, iar pentru o suprafata mai mica, de 211 meti patrati, pretul porneste de la 230.000 euro + TVA. Amber Gardens se afla in imediata apropiere a padurii Baneasa.

Sursa foto: Andrei Margulescu