Praktiker Romania a redeschis, miercuri, magazinele din Targu Mures, Satu Mare si Brasov, incluse in programul de modernizare.

Investitia in fiecare dintre cele trei magazine s-a ridicat la aproximativ 600.000 euro si, odata cu aceste noi redeschideri, reteaua Praktiker Romania a ajuns la un numar de 11 magazine modernizate, se arata intr-un comunicat de presa.

Procesul de modernizare a magazinelor a presupus, printre altele, introducerea unor game noi de produse si o noua strategie de merchandising, care sa fluidizeze procesul de alegere si achizitie.

Targu Mures, Satu Mare si Brasov sunt trei dintre orasele cheie in care suntem prezenti cu unitati de vanzare Praktiker. De aceea, mi-am dorit sa finalizam cat mai curand lucrarile de modernizare si aici, pentru a le oferi si clientilor nostri din aceste orase o experienta imbunatatita la cumparaturi, asa cum se intampla deja in celelalte magazine Praktiker remodelate anul acesta si anul trecut. Odata cu aceste trei redeschideri, incheiem prima etapa a modernizarilor de anul acesta, urmand sa reluam lucrarile din toamna pentru ca, pana la finalul anului 2017, sa ajungem la 20 de magazine remodelate si redeschise

Omer Susli, proprietar Praktiker Romania

Praktiker Romania le aduce clientilor din Targu Mures, Satu Mare si Brasov taloane cu premii garantate, dar si numeroase promotii la nivel national care ii vor ajuta pe cumparatori sa se pregateasca pentru sezonul cald.

Cu ocazia noii redeschideri, ne dorim sa rasplatim fidelitatea clientilor nostri din Targu Mures, Satu Mare si Brasov cu mii de premii si promotii atractive. Astfel, clientii care achizitioneaza in perioada 14 iunie – 4 iulie produse in valoare de cel putin 150 lei, primesc un talon razuibil, cu premii garantate constand in biciclete Pegas, excursii in Europa sau vouchere cadou. Mai mult, pentru clientii nostri din toata tara am pregatit si oferte speciale la diverse produse de sezon precum piscine, masini de tuns iarba, copertine pentru terasa ori pistoale pentru vopsit, pentru cei care doresc sa isi transforme casa si gradina intr-un spatiu relaxant pentru vara

Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker Romania

In Romania, Praktiker este cel mai cunoscut brand din piata de DIY, cu un nivel de notorietate de peste 98%. In prezent, compania are 27 de magazine in 23 de orase din tara. Oferta Praktiker Romania cuprinde peste 40.000 de produse, incluzand: decoratiuni pentru interior si exterior, produse de gradinarit si materiale de amenajari, produse sanitare, mobila, electronice si electrocasnice. In plus, magazinul online www.praktiker.ro pune la dispozitia clientilor din toata tara o varietate de peste 20.000 de produse.

In prezent, Praktiker are implementate programe de fidelizare cu avantaje, customizate pentru cele trei mari categorii de clienti, consumatori finali - cardul de client fidel -, client profesionist - mester card -, si clientii Business to Business. Aceste programe permit clientilor sa beneficieze de avantaje pentru cumparaturile de la Praktiker.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri