Millstone Developments, companie de dezvoltare imobiliara, fondata in 2016 de catre Johan Rogiers si Horia Chioseaua, doi fost manageri Liebrecht & Wood, alaturi de Christian Dumolin, de la Koramic Investment Group, a obtinut autorizatia de constructie pentru prima faza a lucrarilor la ansamblul de locuinte Flanders Residences, pe un teren de 26.000 mp, in Capitala.

Prima faza a proiectului Flanders Residence, situat pe malul lacului Grivita, cuprinde trei cladiri de inaltime mica, cu un numar total de 39 de unitati, urmand ca, in a doua faza, sa se ridice inca 9 cladiri cu cate maximum trei etaje si un ultim nivel retras. Intr-o faza ulterioara va fi adaugat si un spatiu de agrement naval, pe malul lacului Grivita, arata Millstone Developments.

De asemenea, potrivit dezvoltatorului in prima faza a proiectului ar putea fi inclusi si 300 metri patrati de spatii de retail. Tot in 2016, Millstone Developments anuntase si un proiect de spatii de birouri, denumit Skybox, situat langa aeroportului Otopeni, destinat business-urilor care au nevoie de proximitatea unui aeroport. Potrivit informatiilor aparute in presa in 2016, valoarea investitiei, in cadrul celor doua proiecte imobiliare, s-ar ridica la 34 milioane de euro.

Millstone Developments este o companie de dezvoltare imobiliara cu actionariat roman si belgian, fondata in 2016 de catre doi fosti manageri Librecht & Wood si Christian Dumolin de la Koramic Real Estate Belgia. Reuniti sub noul brand, cei trei doresc sa dezvolte proiecte imobiliare pe piata din Romania, atat pentru zona rezidentiala, cat si pentru proiecte de spatii de birouri.

Sursa foto: Millstone Developments

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri