Mulberry Development, companie controlata de omul de afaceri timisoarean Ovidiu Sandor, a obtinut autorizatia pentru constructia unei parcari supraetajate in noul cartier ISHO, situata la cateva minute de mers pe jos de Piata Unirii si centrul istoric al Timisoarei. Parcarea va avea un numar de noua etaje.

In urmatoarele zile vor demara lucrarile la una din cele mai inalte parcari supraetajate din tara, desfasurata pe 9 etaje si cu o capacitate de peste 700 de locuri. Parcarea va deservi noua cladire de birouri din proiectul multifunctional ISHO, dar va putea fi folosita si de soferii care au nevoie sa acceseze zona centrala a orasului. Lucrarile vor fi finalizate la mijlocul anului viitor si noua facilitate va putea fi data in folosinta, contribuind la imbunatatirea conditiilor de trafic din zona Take Ionescu - Punctele Cardinale.

“Infrastructura care va deservi zona noului cartier este o prioritate pentru noi. Incepem asadar constructia unei parcari de mari dimensiuni in paralel cu finalizarea primei cladiri de birouri si demararea santierului pentru viitoarele apartamente. Ne-am propus ca odata date in folosinta apartamentele si spatiile de lucru din cladirile noastre, sa existe toate facilitatile pentru a oferi cea mai buna experienta urbana. Impactul va fi pozitiv nu doar in cartierul ISHO“, accentueaza Ovidiu Sandor (foto), CEO Mulberry Development, dezvoltatorul proiectului ISHO.

Celor 700 de locuri de parcare disponibile odata cu darea in folosinta a noii facilitati, li se vor adauga alte 1.300 in zona subterana a cladirilor de locuinte si birouri care vor constitui proiectul multifunctional ISHO, astfel incat in noul cartier sa fie disponibile peste 2.000 de locuri de parcare. ISHO va deveni astfel cel mai bine deservit cartier din Timisoara din punct de vedere a spatiilor de parcare.

Organizarea parcajului in cartierul ISHO, in subteranul cladirilor de locuinte si in parcarea supraetajata, este gandita pentru a putea crea o zona rezidentiala complet pietonala la nivelul solului. Spatiul care rezulta este utilizat pentru amenajarea unui parc generos, pentru piste de biciclete, precum si pentru crearea unui frumos parcurs pietonal care va fi animat de magazine, restaurante si cafenele. ISHO va asigura astfel cel mai placut mediu de locuire din oras, lipsei autovehiculelor adaugandu-se si pozitionarea ideala pe malul Begai si posibilitatea de a ajunge in Piata Unirii in 10 minute de mers pe jos.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri