Mulberry Development a dat in folosinta o parcare supraetajata cu 700 de locuri in proiectul imobiliar mixt ISHO din Timisoara

Mulberry Development, dezvoltator imobiliar controlat de catre omul de afaceri Ovidiu Sandor, a dat in folosinta ISHO Parking, o parcarea supraetajata din noul proiectul imobiliar ISHO de spatii de birouri si apartamente din Timisoara. Desfasurata pe 9 etaje, ISHO Parking dispune de o capacitate de 700 de locuri.

ISHO Parking va avea un sistem de management inteligent al locurilor disponibile si va deservi noua cladire de spatii de birouri din proiectul imobiliar mixt ISHO, dar va putea fi folosita si de soferii care au nevoie sa acceseze zona centrala a orasului, functionand atat pe baza de abonament, cat si cu tarifare orara.

"Noua facilitate va contribui la imbunatatirea semnificativa a conditiilor de trafic din una din cele mai afectate zone din oras din cauza lipsei locurilor de parcare - BulevardulTake Ionescu - Punctele Cardinale - zona pietonala din Cartierul Cetate", potrivit Mulberry Development.

Celor 700 de locuri de parcare disponibile odata cu darea in folosinta a noii facilitati, li se vor adauga alte 1.300 in zona subterana a cladirilor de locuinte si spatii de birouri care vor constitui proiectul multifunctional ISHO, astfel incat in noul cartier sa fie disponibile peste 2.000 de locuri de parcare.

"Organizarea parcajului in cartierul ISHO, in subteranul cladirilor de locuinte si in parcarea supraetajata, este gandita pentru a putea crea o zona rezidentiala complet pietonala la nivelul solului. Spatiul care rezulta este utilizat pentru amenajarea unui parc, pentru piste de biciclete, precum si pentru crearea unui parcurs pietonal coerent si estetic, animat de terase, magazine, restaurante si cafenele", mai arata dezvoltatorul.

Citeste si:
Mega Image își extinde rețeaua de magazine în zona de vest a țării
Mega Image își extinde...

Mulberry Development este o companie specializata in dezvoltarea proiectelor imobiliare, fondata de antreprenorul Ovidiu Sandor. Compania este cunoscuta pentru realizarea a doua proiecte majore in cele mai importante orase secundare din Romania: City Business Centre, Timisoara si The Office, Cluj-Napoca. In prezent, Mulberry Development dezvolta proiectul multifunctional ISHO in Timisoara.

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri