Dana Sava "se va ocupa de asistarea clientilor in procesele specifice tranzactiilor de real-estate, de la initierea acestora pana la inchiderea lor, identificand impreuna cu acestia surse de (re)finantare sau alte solutii potrivite. Va mentine permanent legatura cu bancile pentru a structura cele mai potrivite solutii de finantare pentru clienti. Alaturi de colegii din celelalte departamente Cushman & Wakefield, va dezvolta portofoliul actual de clienti si va propune noi produse.

"Dupa 15 ani de experienta in domeniul bancar, am acceptat oportunitatea de a activa in domeniul consultantei imobiliare", spune Dana Sava, senior consultant, Capital Markets - Cushman & Wakefield Echinox.

Dana Sava este licentiata in studii economice, fiind absolventa a Facultatii de Finante-Banci in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, si a lucrat in ultimii 11 ani la Raiffeisen Bank, ultima pozitie ocupata fiind cea de Senior Relationship Manager. La Raiffeisen Bank, Dana Sava a coordonat tranzactii in cadrul unui portofoliu de active de peste 80 de milioane de euro, axandu-se in principal pe imobiliare si FMCG.

Pe parcursul anului 2017, departamentul Capital Markets al Cushman & Wakefield Echinox a fost implicat in cinci tranzactii finalizate cu o valoare cumulata a proprietatilor de 300 de milioane de euro.

Raiffeisen Bank si-a...
Citeste si: Raiffeisen Bank, miscare spre o noua generatie de agentii [FOTO]