The Rezidor Hotel Group, una din cele mai importante companii hoteliere din lume, anunta constructia unui hotel Radisson Blu in cartierul ISHO din Timisoara, dezvoltat de omul de afaceri Ovidiu Sandor. Astfel, portfoliul The Rezidor Hotel Group in Romania creste la patru hoteluri, doua in curs de operare, iar doua in dezvoltare, care se adauga celor 11 hoteluri (2.628 de camere) functionale si celorlalte doua hoteluri cu acesta (265 de camere) in curs de dezvoltare in Europa de Sud Est.

"Aceasta noua investitie intareste prezenta noastra in orasele secundare din Europa de Sud Est. Timisoara este un oras foarte atractiv pentru noi, are un potential de dezvoltare semnificativ si atrage investitii majore bazate pe concepte noi", declara Elie Younes, executive vice president & chief development officer, Carlson Rezidor Hotel Group.

Noul hotel Radisson Blu din Timisoara va fi finalizat in 2020, cu un an inainte ca orasul sa devina Capitala Culturala Europeana si va avea 160 de camere, un restaurant gastronomic si un bar concept. Hotelul va avea, de asemenea, un spatiu de 1.000 mp pentru socializare (inclusive un ballroom) si un centru fitness care va functiona 24/7.

Hotelul va reprezenta o componenta integranta a proiectului imobiliar mixt ISHO din Timisoara care cuprinde peste 1.000 de apartamente si 50.000 mp de birouri.

Hotelul se va afla in zona centrala a orasului, la o distanta de mers pe jos de centrul istoric. Proiectul este o investitie importanta pentru cel mai mare oras din zona de vest a tarii, iar constructia propriu-zisa va fi realizata de Mulberry Development.

Citeste si:
Top manageri On The Move, in ultima saptamana
Top manageri On The Move, in...

"Perspectiva dezvoltarii unui nou pol de business in jurul proiectului ISHO reprezinta o oportunitate reala pentru atragerea unor investitori de aceasta anvergura in oras. Sunt sigur ca impreuna vom reusi sa realizam un hotel deosebit, care va deveni o referinta in regiunea noastra si care va contribui la dezvoltarea orasului prin facilitatile oferite, atat ca unitati de cazare, cat si prin centrul de conferinte de care un oras ca Timisoara are nevoie", subliniaza Ovidiu Sandor, dezvoltatorul cartierului ISHO.

Mulberry Development a fost asistat in semnarea acestei colaborari de catre casa de avocatura Wolf Theiss, Austria si de catre consultantii de la PFK Hotelexperts din Viena. Radisson Blu Hotel, Timisoara va fi operat de Rezidor Hotel Group.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri