CTP Romania, extindere cu 300.000 de metri patrati in 2018

CTP Romania, dezvoltator si administrator de parcuri logistice si industriale, va finaliza in acest an mai multe depozite si va demara noi constructii in cele trei parcuri logistice pe care le detine in vecinatatea capitalei: CTPark Bucharest West, CTPark Bucharest si CTPark Bucharest North (fostul Chitila Logistic Park). Pana la finele lui 2018, estimarile CTP prevad ca suprafata cumulata a acestora va fi de aproximativ 680.000 de emtri patrati. La nivelul intregului sau portofoliu national, CTP are planificata o extindere de minimum 300.000 de metri patrati.

Pentru CTP Romania, anul 2018 va fi marcat de un proces ”puternic” de dezvoltare in vestul Bucurestiului, unde compania detine trei proprietati. In total, in 2018 este programata livrarea a circa 236.000 de metri patrati de spatii logistice langa Bucuresti, repartizati astfel: in CTPark Bucharest se construieste o cladire de 50.000 de metri patrati de spatii logistice cu finalizare estimata pentru intervalul Q1 - Q2 2018, in CTPark Bucharest West sunt in constructie trei depozite cu o suprafata totala de 175.000 de metri patrati de spatii logisticea caror finalizare este programata in Q1 - Q3 2018, iar in CTPark Bucharest North (fostul Chitila Logistic Park) a fost inceputa, la finalul lui 2017, prima etapa de dezvoltare a circa 11.000 de metri patrati de noi spatii logistice ce au ca termen de livrare Q4 2018.

CTP, CTP Romania, spatii logistice, spatii logistice bucuresti

“In 2018 vom continua sa ne dezvoltam rapid, in acelasi ritm pe care l-am avut anul trecut, care a fost cel mai bun an al CTP pe piata romaneasca. Ne-am propus sa ne concentram in mod egal pe constructii si pe achizitii de noi proprietati. In zona Bucurestiului continuam sa construim intens, pentru ca, in mod evident, aici exista cea mai mare cerere de inchiriere de pe piata. Cea mai mare suprafata de noi spatii de depozitare va fi livrata in CTPark Bucharest West, parc pe care suntem decisi sa il aducem, in urmatorii doi ani, in pozitia de cea mai intinsa proprietate logistica si industriala din Europa de Est. Asadar, ne vom consolida pozitia de lideri in ceea ce priveste portofoliul de spatii detinute atat in preajma Bucurestiului, dar si la nivelul tarii. Vom continua procesele de extindere incepute anul trecut in parcurile noastre din tara, dar vom demara si constructii noi”, a declarat Ana Dumitrache, co-country head al CTP Romania.

De asemenea, in cursul acestui an vor fi terminate lucrarile de modernizare din parcul logistic situat in localitatea Chiajna (fostul Phoenix Logistics Center), care a fost achizitionat de CTP in 2017 si integrat in CTPark Bucharest. Ultima etapa a procesului de renovare si modernizare va incepe in Q2 2018 si se va incheia in Q3 2018. Pentru anul in curs, CTP are prevazuta, printre alte proiecte, finalizarea dezvoltarilor demarate in parcurile din Timisoara si Cluj, precum si continuarea dezvoltarii parcului de la Pitesti.

Citeste si:
CTP cumpără un proiect din punctul zero al pieței logistice din...
CTP cumpără un proiect din...
Citeste si:
Pasi de urmat in caz ca suspectezi ca ai coronavirus
Pasi de urmat in caz ca...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri