Parcul de afaceri West Gate din vestul Capitalei, detinut de Genesis Property, semneaza cea de-a sasea extindere consecutiva a Societe Generale European Business Services, suprafata inchiriata de companie ajungand astfel la 17.000 mp. Contractul semnat cu West Gate expira in anul 2024.

"Continuam dezvoltarea operatiunilor noastre in Romania, prin extinderea birourilor din West Gate, cu inca 2.600 mp. Daca, in prezent, in birourile noastre lucreaza peste 1.400 angajati, extinderea ne va permite sa ajungem in viitor la 2.000 angajati", a declarat Thierry Blain, COO al Societe Generale European Business Services.

Contractul semnat de Genesis Property, companie controlata de omul de afaceri Liviu Tudor, cu Societe Generale European Business Services pentru noul spatiu a intrat in vigoare la inceputul anului 2018.

"Suprafetele inchiriate de compania franceza in West Gate au crescut de peste 6 ori fata de 2012, cand au inchiriat primii 2.600 mp de birouri. Continuam sa ne concentram anul acesta pe imbunatatirea facilitatilor existente, dar si pe crearea unor facilitati noi. West Gate va fi primul parc de birouri cu piscina si pista de alergare, incepand din aceasta vara”, a explicat Stefan Tudos (foto), vicepresedintele companiei Genesis Property.

Printre companiile care au sediul in West Gate, se mai numara companii precum Dacia Renault, Siemens, Ericsson, WNS, Citi, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health si Medicover. West Gate este amplasat in cartierul Militari, in imediata apropiere a statiei de metrou Preciziei, fiind compus din cinci cladiri de birouri, avand o suprafata totala inchiriabila de 75.000 de metri patrati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri