Din aceasta pozitie, Luiza Moraru va gestiona cei aproape 500 de consultanti CBRE care desfasoara in zona CEE activitati de management de proprietati imobiliare - cladiri de birouri si centre comerciale. Astfel, ea va conduce de la Bucuresti echipele de administratori de proprietati din Austria, Cehia, Ungaria, Polonia, Slovacia si Romania.

In prezent, CBRE administreaza la nivelul CEE o suprafata de 3.950.000 mp, dintre care 1.800.000 mp de centre comerciale si 1.000.000 mp de birouri, restul suprafetei fiind spatii industriale si logistice.

In Romania, departamentul de administrare de proprietati a fost infiintat la finele anului 2013, chiar sub conducerea Luizei Moraru (foto). Portofoliul a crescut la 400.000 mp in 4 ani si este format din: Sun Plaza Bucuresti, Vivo Cluj, Vivo Constanta, Timpuri Noi Square Bucuresti s.a.m.d..

Luiza Moraru are o experienta ca broker si consultant de retail de peste 17 ani, dintre care ultimii 10 ca parte a CBRE Romania. CBRE este una dintre cele mai importante companii de servicii comerciale si investitii in real estate din lume, pe baza veniturilor din 2016.

Citeste si:
CBRE preia in administrare cladirile de birouri dezvoltate de NEPI
CBRE preia administrarea...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
CBRE: 6 MIL. mp din ECE, in responsabilitatea unei romance