NTT Data Romania a inchiriat o suprafata de 2.800 mp in United Business Center 3 (UBC 3), imobil care va fi livrat pe piata in ultimul trimestru al acestui an. In noile spatii ale companiei vor lucra aproximativ 150 de specialisti IT, iar reprezentantii companiei spun ca acest numar ”cu siguranta va creste”.

Compania IULIUS si NTT Data Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii si servicii software din tara, au semnat un contract de inchiriere pentru un spatiu in cea de-a treia cladire de birouri clasa A care se dezvolta, in prezent, in ansamblul mixt Openville Timisoara, dezvoltat de Iulius in parteneriat cu Atterbury Europe. .

„Am ales ansamblul Openville deoarece consideram ca reprezinta si respecta valorile noastre organizationale si ofera oportunitati multiple de dezvoltare. Pentru NTT DATA Romania crearea unui spatiu modern, care incurajeaza performanta, dar ofera si solutii eficiente de relaxare pentru echipa, este un factor esential, puternic inradacinat in cultura organizationala. Cladirea UBC 3 vine in intampinarea nevoilor noastre de extindere a business-ului in tandem cu componenta echipelor, care se reflecta in planurile noastre de viitor cu privire la filiala din Timisoara. In acest moment, echipa numara peste 150 de specialisti in Timisoara, numar care, cu siguranta, va creste in contextul actual de amplificare a oportunitatilor, al pozitionarii noastre strategice pe piata domestica si cea externa, cat si datorita talentelor din piata de resurse umane pe care le ofera acest oras progresiv”, declara Diana Stanese, COO, Executive VP, NTT Data Romania.

UBC 3, cladirea in care NTT Data va avea birouri, va avea aproximativ 19.000 de metri patrati si 14 etaje, demisolul si parterul fiind rezervate spatiilor de retail. Printre companiile care au inchiriat spatii de birouri in UBC 3 se numara si Visma Software, dezvoltator norvegian de solutii software pentru managementul afacerilor (4.200 mp). Cladirea de birouri UBC 3 va fi certificata LEED, printre caracteristicile acesteia numarandu-se suprafetele pe fiecare nivel, de pana la 2.000 mp, fara coloane interioare si fatada integral din sticla, care ofera un aport sporit de lumina naturala.

NTT Data vrea sa-si mareasca echipa,ia 2.800 mp in Openville Timisoara

Citeste si:
Un brand romanesc lanseaza haine din tesaturi 100% vegane
Un brand romanesc o lansat o...

Ansamblul Openville Timisoara, cel mai mare proiect cu destinatie mixta din vestul Romaniei, va fi inaugurat in trimestrul patru al acestui an, odata cu finalizarea primei etape de dezvoltare. Aceasta va include 100.000 de metri patrati de birouri clasa A, o suprafata suplimentara de 47.000 de metri patrati de retail, un parc de 55.000 de metri patrati, un pasaj subteran destinat traficului auto si peste 1.500 de noi locuri de parcare.

Pana in prezent, in ansamblul Openville au fost finalizati 31.000 de metri patrati de spatii office (in UBC 1 si UBC 2). Alti 19.000 metri patrati de birouri se afla in constructie (in UBC 3), precum si 47.000 de metri patrati de spatii noi de retail. In perioada urmatoare vor fi demarate lucrarile de constructie la cel de-al patrulea imobil cu functiune office (50.000 mp, UBC 0), precum si la parcarea subterana si pasajul auto subteran. Proiectul Openville este realizat de companiile IULIUS si Atterbury Europe, iar investitia totala estimata se ridica la peste 220 milioane de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
(P) 20 de companii multinationale in ansamblul Openville Timisoara