Aproximativ 2.200 de locuinte se afla in acest moment in diferite etape de dezvoltare in Brasov si imprejurimi si ar urma sa fie livrate pe piata in acest an, dupa ce anul trecut au fost finalizate 2.100 de locuinte noi in orasul de sub Tampa. In acest moment se mai afla la vanzare doar aproximativ 100 de apartamente finalizate in 2017. Anul trecut a adus finalizarea celui mai mare numar de locuinte in ansambluri rezidentiale din istoria postdecembrista a Brasovului, gradul de absorbtie fiind estimat la 95%, potrivit datelor Coldwell Banker Alpin, biroul local al companiei de consultanta imobiliara Coldwell Banker Romania.

Preturile medii de vanzare au inregistrat anul trecut o crestere de aproximativ 5%, pana la 980 de euro pe metrul patrat iar pentru acest an este estimata o crestere a preturile de vanzare de aproximativ sapte procente, Brasovul urmand sa depaseasca astfel in premiera pragul de 1.000 de euro pe metru patrat.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont