Raluca Stanislav este noul business development manager al Skanska Property Romania

Skanska Property Romania, divizia locala a unuia dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari la nivel global, anunta un nou membru in in managementul companiei. Astfel, Raluca Stanislav ocupa, din februarie anul curent, functia de business development manager al companiei.

In aceasta calitate, Raluca va fi responsabila de strategia de dezvoltare a Skanska Romania pentru aceasta divizie, identificand noi oportunitati de investitie. Intre responsabilitatile noului manager se numara si coordonarea activitatilor de sustenabilitate si a proiectelor de responsabilitate sociala ale companiei Skanska.

Raluca Stanislav a facut parte anterior din Skanska Construction Romania, unde, inca din 2014, a fost implicata in dezvoltarea parteneriatul cu Lidl, primul client extern al companiei. Iar inainte de asta, Raluca Stanislav a fost directorul echipei de Building Surveying Services in cadrul Colliers International, unde, din pozitia de manager, s-a ocupat de coordonarea unor proiecte importante.

Raluca Stanislav a absolvit Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti si detine diplome de master in Inginerie structurala, in Management, dar si un Executive MBA, in cadrul CNAM Paris.

Citeste si:
Munca și viața personală, unde mai e diferența și ce își doresc...
Munca și viața personală,...
Despre autor

Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri