Inainte de a se alatura echipei MEC, Raluca a lucrat in ultimii doi ani la OMD Romania ca Account Manager, unde s-a specializat pe strategii de media integrate, inclusiv pe campanii online pentru Vodafone Romania si Mars Romania. Postul a ramas vacant dupa ce in februarie Marius Pahomi si-a anuntat retragerea din firma.

“Sunt convins ca interesul Ralucai pentru online, impreuna cu cei 9 ani petrecuti in piata de media, coroborat si cu experienta ei din domeniul telecom,pentru clienti precum Orange, Vodafone si UPC, vor contribu iactiv la succesul pe termen lung al MEC”, a declarat Bogdan Prajisteanu, MEC Romania, prezent recent la una dintre intalnirile wall-street.ro, pe teme privind piata de online din Romania.

Serviciile MEC includ analiza profilului consumatorului si ROI, consultanta si strategia planificarii comunicarii integrate, cumparare si planificare media, digital, cercetare, consultanta in proiecte sportive, de divertisment si cauze sociale precum si oportunitati de comunicare pe piata de retail.