Vastint Romania a inchiriat 1.700 metri patrati de spatii de birouri catre compania de servicii IT si de marketing online Zitec, in cadrul ansamblului mixt Timpuri Noi Square din Bucuresti, unde constructia primelor doua cladiri de birouri a fost finalizata in 2017, insumand deja 32.600 metri patrati dintr-un total planificat de pana la 100.000 metri patrati de spatii de birouri si spatii comerciale, precum si o suprafata rezidentiala de 50.000 metri patrati.

Zitec este specializata in dezvoltarea de solutii personalizate de afaceri, servicii si produse personalizate, precum si servicii de marketing digital. Compania livrat peste 350 de proiecte in 15 tari, pe 3 continente.

"Pentru Zitec, spatiul de lucru este foarte important. Ne petrecem mult timp aici, de aceea este vital ca spatiul sa fie relaxant si creativ in acelasi timp", spune Alexandru Lapusan, CEO si co-fondator al Zitec. Noua locatie Zitec din cadrul Timpuri Noi Square va gazdui, intr-un spatiu neconventional, o echipa de pana la 190 de specialisti in dezvoltarea de software si marketing digital. In plus fata de spatiul de birouri, conceptul sediului va include sali de intalnire tematice si zone comune de jocuri unde angajatii se pot relaxa cu ping-pong, foosball, pinball sau jocuri pe consola.

"Primele doua cladiri vor fi in curand inchiriate integral, iar lucrarile de constructie pentru urmatoarea cladire de birouri (20.100 metri patrati) au inceput in 2017.Antoniu Panait, director general Vastint Romania. In Martie 2018 primele doua cladiri ale Timpuri Noi Square au primit certificarea LEED Platinum.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri