CTP, cel mai activ dezvoltator in 2017, cu livrari de 155.000 de metri patrati de spatii logistice si industriale noi, fata de 100.000 de metri patrati in 2016, potrivit unui studiu recent realizat de catre compania de consultanta imobiliara Activ Property Services, va livra un parc logistic in judetul Cluj, pana la finalul acestui an. CTPark Cluj II va fi finalizat in trei etape. Prima etapa se va incheia in august 2018 si va consta in construirea a aproximativ 8.000 de metri patrati, deja inchiriati de unul dintre clientii strategici ai CTP. Cea de-a doua faza se va finaliza in octombrie 2018, cand vor fi livrati circa 11.000 de metri patrati, spatiu care este disponibil pentru inchiriere. Cea de-a treia si ultima etapa va lua sfarsit in decembrie 2018, cand va fi finalizat un alt spatiu logistic cu suprafata de 11.000 de metri patrati. Acest spatiu este, de asemenea, disponibil pentru viitorii chiriasi.

“Partea de vest a tarii si judetul Cluj in special se dezvolta rapid din punct de vedere economic. Cererea pentru spatii industriale si logistice este la unul dintre cele mai ridicate niveluri pe care le-am vazut in ultimii ani, asadar CTP se adapteaza pentru a raspunde nevoilor chiriasilor existenti si viitori. CTPark Cluj II va include doar cladiri de clasa A, iar serviciile oferite aici vor fi de cea mai buna calitate, asa cum ne-am obisnuit clientii din toate parcurile pe care le detinem. Suntem nerabdatori sa continuam dezvoltarea portofoliului CTP, mentinand astfel pozitia companiei de lider de piata in Romania”, declara Emanoil Dascalu, director de constructii al CTP Romania.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont