Metalurgiei Park, un ansamblu format din mai multe proiecte rezidentiale si situat in zona de sud a Capitalei, va intra, odata cu vara acestui an, in a doua faza de dezvoltare, dupa obtinerea autorizatiilor de constructie pentru inca 5.000 de apartamente noi. Valoarea investitiei din faza a doua este de aproximativ 350 milioane euro si cuprinde atat valoarea terenului cat si a constructiilor care se vor materializa in perioada urmatoare.

Preturile apartamentelor ce vor fi puse in vanzare in cadrul proiectului se vor situa in jurul valorii de 1.000 euro / mp util cu TVA de 5% inclus in pret. Blocurile ce se vor edifica vor avea un regim mai mare de inaltime, de maxim P+12 etaje, iar parcarile oferite vor fi atat supraterane cat si subterane, pentru a spori astfel confortul noilor locatari.

Potrivit SudRezidential.ro, promotorul Metalurgiei Park, faza a doua a megaproiectului rezidential va cuprinde de aceasta data, atat un parc, cat si un ansamblu de invatamant mixt, pe o suprafata generoasa de 5.000 mp. Proiectul este "situat in imediata apropiere a marilor centre comerciale: Carrefour, Auchan, Lidl, Hornbach, Selgros, Metro, Jumbo si cu o foarte buna pozitionare din punct de vedere al accesului la mijloacele de transport in comun, inclusiv metrou".

Retail jobs

Prima faza a proiectului imobiliar, ce cuprinde aproximativ 5.000 de apartamente, pe o suprafata de 25 de hectare, se apropie de finalizare. "Cererea de apartamente noi depaseste previziunile specialistilor in imobiliare si ramane la cote crescute, iar proiectele din cadrul Metalurgiei Park inregistreaza vanzari record, motiv pentru care au fost accelerate toate procesele premergatoare constructiei, precum si cele de pregatire si implementarea a fazei a doua a proiectului rezidential".

Apartamentele din cadrul proiectului se vor contracta inca din faza incipienta, deoarece cererea pentru toate tipurile de apartamente depaseste cu mult oferta, motiv pentru care este posibil ca termenul de livrare a noilor apartamente sa fie pana in anul 2020, in ciuda accelerarii procesului de constructie.

Metalurgiei Park Residence este un concept exclusiv al Sudrezidential.ro, care detine toate drepturile de proprietate intelectuala si deruleaza in exclusivitate activitatea de vanzare si promovare a proiectului imobiliar.

Citeste si:
In vizita la SudRezidential: cel mai mare hub imobiliar din Capitala
SudRezidential.ro, un sediu...

Sud Rezidential.ro va deschide, de asemenea, in luna mai a acestui an The Social Hub, primul hub social din Bucuresti dedicat domeniului imobiliar si activitatilor de promovare si vanzare a celor peste 100 de proiecte rezidentiale aflate in portofoliul companiei. In noua locatie se vor regasi: un department specializat de vanzari imobiliare, divizia financiara Credit24h.ro precum si reprezentati ai Asociatiei Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania Urbanis - ADIRU.

"Noul hub se afla pe Soseaua Oltenitei, la granita dintre Sectorul 4 si Popesti Leordeni avand in componenta, atat spatiul de lucru dedicat consilierilor de vanzari si de acordare credite, cat si zone de primire clienti, sali de sedinte si de prezentari ale proiectelor imobiliare,un birou de arhitectura, un lounge social foarte amplu, o cafenea moderna precum si zone de relaxare si socializare destinate consilierilor imobiliari, clientilor si dezvoltatorilor imobiliari", potrivit Sudrezidential.ro.

Citeste si:
România rămâne ţara cu cel mai mare procent de proprietari de...
România rămâne ţara cu cel...

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri