Tranzactia include atat achizitia primelor doua cladiri deja finalizate din Oregon Park, A si B, precum si a cladirii C, aflata in stadiu de constructie. In prezent, cladirile A si B sunt inchiriate integral unor importante companii internationale ca Oracle, Deloitte, Euler Hermes si Kepler Alten. Finalizarea formala a tranzactiei va avea loc in luna iunie 2018. Potrivit calculelor wall-street.ro, la o chirie medie lunara de 12 euro pe metru patrat, un yield mediu de 7,5% si suprafata proiectului de 70.000 mp, rezulta ca valoarea tranzactiei s-ar ridica la circa 135 milioane de euro.

Complexul Oregon Park va avea in total trei cladiri de birouri ce vor ocupa o suprafata inchiriabila de circa 70.000 metri patrati. Proiectul a obtinut certificarea BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Methodology), calificativul "Excelent". Oregon Park este proiectat sa devina pana la finele lui 2019 unul dintre cele mai moderne si eficiente energetic proiecte de birouri din zona Barbu Vacarescu - Floreasca si din nordul capitalei. Complexul este alegerea fireasca pentru marile companii in cautare de spatii de birouri de maxima eficienta.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont