Andrei Iusut, antreprenorul care a dezvoltat brandul de restaurante Divan, a investit suma de 2,5 milioane de euro intr-un proiect rezidential de tip boutique - Pipera Vlad Tepes, prin intermediul companiei de dezvoltare imobiliare La Gloire, iar in luna iulie va da startul lucrarilor de constructie la cel de-al doilea ansamblu - Parc du Lac, situat in zona Baneasa - Pipera.

Ansamblul rezidential Parc du Lac va cuprinde 47 apartamente, intre doua si patru camere, cu terase si parcare subterana. Potrivit dezvoltatorului, spatiul verde adiacent va reprezenta peste 60% din suprafata ansamblului. Termenul de finalizare a proiectului este octombrie 2019, iar preturile unui apartament variaza de la 79.999 de euro + TVA pana la 177.999 de euro + TVA.

"Zona de rezidential boutique accesibil reprezinta o nisa pe care am reperat-o. A aparut deoarece piata e polarizata. Pe de o parte, exista dezvoltarile considerate ieftine, cu apartamente mici, fara design, sau cladirile inalte, tip bloc comunist «restilizat», fara identitate. Pe de alta, exista dezvoltari desemnate drept premium, extrem de scumpe, aproape inaccesibile pentru marea majoritate a populatiei", declara antreprenorul Andrei Iusut (foto).

Investitia in primul complex residential boutique Pipera Vlad Tepes s-a ridicat la 2,5 milioane de euro, mare parte din aceasta fiind alocate terenului, executiei si proiectarii.

Andrei Iusut este cunoscut pentru dezvoltarea afacerii de familie Divan (ce include brandurile Divan, reteaua fast food Divan Express si restaurantele Meze Taverna si Kuzina, toate plasate in zona centrala a Bucurestiului). El a vandut toate operatiunile la inceputul anului 2017.

Brandul Divan a inceput cu un restaurant turcesc deschis in 2009 in Centrul Vechi al Bucurestiului, urmat, in 2012, de restaurantul grecesc Meze Taverna, aflat tot in Centrul Vechi, iar, in 2013, proprietarul a abordat zona Floreasca, deschizand inca un restaurant Divan.

In prezent, Divan Express are restaurante in Piata Romana, Piata Victoriei si Pipera. In primele noua luni de activitate, Divan Express din Piata Romana a avut o cifra de afaceri de peste un milion de euro in contextul in care isi desfasura activitatea intr-un spatiu de doar 47 de metri patrati.

Ultimul inclus in grup a fost restaurantul Kuzina, lansat anul trecut in zona Barbu Vacarescu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri