River Development, societate controlata de omul de afaceri Ion Radulea si care dezvolta proiectul de spatii de birouri The Light pe terenul fostei platforme Pumac din Capitala, l-a numit pe Sorin Visoianu in functia de CEO al companiei. Anterior, Sorin Visoianu a detinut timp de noua ani pozitia de country manager al Immofinanz pentru Romania si Bulgaria.

River Development dezvolta Sema Office, componenta a proiectului Sema City (pe terenul fostei platforme Semanatoarea) - un mix de office, rezidential si retail si proiectul The Light, pe terenul fostei platforme Pumac - un mix de office si rezidential aflat in prima faza de constructie.

De asemenea, River Development se ocupa de managementului parcului industrial Sema Parc si de admnistrarea companiilor aferente proiectelor. In perioada 2007-2010, Sorin Visoianu (foto) a detinut chiar functia de director de dezvoltare chiar in cadrul proiectului Sema.

River Development a dezvoltat cladirile office River View si River House, Sema Office: Bruxelles, Paris, avand in dezvoltare cladirea Berlin, cele doua cladiri parte din Sema Office II si prima cladire office The Light One. Incepind cu anul viitor River intentioneaza sa demareze si segmentele rezidential & retail.

Proiectul The Light va fi dezvoltat in mai multe faze, iar prima cladire, intitulata The Light va avea o suprafata inchiriabila de 21.000 mp. Prima cladire, care va dispune de 11 etaje si aproape 300 de locuri de parcare, ar urma sa fie livrata in trimestrul patru din 2018. Valoarea totala a investitiei in cladirea The Light se va ridica la 33, 5 milioane de euro.

Citeste si:
Commons deschide un spatiu de coworking in Victoria Business Park
Commons deschide un nou...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
River inchiriaza peste 2.000 mp unui club de wellness in The Light