River Development, societate controlata de omul de afaceri Ion Radulea si care dezvolta proiectul de spatii de birouri The Light pe terenul fostei platforme Pumac din Capitala, l-a numit pe Sorin Visoianu in functia de CEO al companiei. Anterior, Sorin Visoianu a detinut timp de noua ani pozitia de country manager al Immofinanz pentru Romania si Bulgaria.

River Development dezvolta Sema Office, componenta a proiectului Sema City (pe terenul fostei platforme Semanatoarea) - un mix de office, rezidential si retail si proiectul The Light, pe terenul fostei platforme Pumac - un mix de office si rezidential aflat in prima faza de constructie.

De asemenea, River Development se ocupa de managementului parcului industrial Sema Parc si de admnistrarea companiilor aferente proiectelor. In perioada 2007-2010, Sorin Visoianu (foto) a detinut chiar functia de director de dezvoltare chiar in cadrul proiectului Sema.

River Development a dezvoltat cladirile office River View si River House, Sema Office: Bruxelles, Paris, avand in dezvoltare cladirea Berlin, cele doua cladiri parte din Sema Office II si prima cladire office The Light One. Incepind cu anul viitor River intentioneaza sa demareze si segmentele rezidential & retail.

Proiectul The Light va fi dezvoltat in mai multe faze, iar prima cladire, intitulata The Light va avea o suprafata inchiriabila de 21.000 mp. Prima cladire, care va dispune de 11 etaje si aproape 300 de locuri de parcare, ar urma sa fie livrata in trimestrul patru din 2018. Valoarea totala a investitiei in cladirea The Light se va ridica la 33, 5 milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri