Grupul hotelier polonez Orbis a achizitionat terenul, cladirea si operatiunile hotelului Mercure Bucharest Unirii, pentru suma de 11,35 milioane euro. Hotelul dispune de aproape 100 de camere.

"Mercure Bucharest Unirii este un hotel de tip midscale, localizat ideal, la cativa pasi de Centrul Vechi si de reperele sale istorice, dar si in zona de afaceri a capitalei vibrante a Romaniei. Asa cum am afirmat anterior, Romania este o piata atractiva cu potential semnificativ si aceasta investitie ofera valoare pe termen lung si randament investitional atractiv", spune Gilles Clavie, presedintele Consiliului de Administratie si CEO al Orbis.

Orbis gestioneaza acest hotel de la sfarsitul anului 2017 si va continua renovarea pentru a finaliza planul de modernizare.

Grupul hotelier Orbis este un lant de hoteluri din Polonia si Europa Centrala si de Est, cu 127 de unitati de cazare. Orbis este, de asemenea, licentiator pentru toate brandurile AccorHotels in 16 tari din regiune, printre care si Romania. Grupul are in total 20.500 camere, iar hotelurile opereaza sub brandurile Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles si ibis budget.

Citeste si:
Prodal '94 a cumparat brandurile de apa minerala Lipomin si Carpatina
Prodal '94 a cumparat...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Tranzactie in fashion: discounterul polonez Pepco se vinde
Setari Cookie-uri