Grupul Villar, dezvoltatorul care a construit anterior Vitan Business Center si Dorobanti Office Building, investeste acum suma de 11 milioane de euro intr-un proiect rezidential situat langa Parcul Herastrau din Capitala.

Vida Herastrau este localizat intr-o zona premium a Bucurestiului, langa Parcul Herastrau, in spatele spitalului Ponderas / Regina Maria. Proiectul, un imobil de joasa inaltime, cu cinci etaje, are un mix variat de unitati cu doua, trei si patru camere, precum si apartamente cu gradina.

Dezvoltatorul a inceput campania de pre-sales in aceasta primavara si a semnat rezervari pentru 10% din stocul disponibil. Constructia a inceput in urma cu an an, proiectul urmand sa fie livrat in toamna anului 2019. Project manager al proiectului Vida Herastrau este Avi Sigalat, inginer constructor, care a gestionat si contructia AFI Cotroceni.

Grupl Villar este o societate publica ale carei actiuni sunt tranzactionate la Bursa din Tel Aviv, incepand cu anul 1993. Compania isi desfasoara activitatea in Bucuresti inca din 2002 in diferite proiecte imobiliare.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri