Villar investeste 11 mil. euro intr-un proiect rezidential langa Parcul Herastrau din Capitala

Grupul Villar, dezvoltatorul care a construit anterior Vitan Business Center si Dorobanti Office Building, investeste acum suma de 11 milioane de euro intr-un proiect rezidential situat langa Parcul Herastrau din Capitala.

Vida Herastrau este localizat intr-o zona premium a Bucurestiului, langa Parcul Herastrau, in spatele spitalului Ponderas / Regina Maria. Proiectul, un imobil de joasa inaltime, cu cinci etaje, are un mix variat de unitati cu doua, trei si patru camere, precum si apartamente cu gradina.

Dezvoltatorul a inceput campania de pre-sales in aceasta primavara si a semnat rezervari pentru 10% din stocul disponibil. Constructia a inceput in urma cu an an, proiectul urmand sa fie livrat in toamna anului 2019. Project manager al proiectului Vida Herastrau este Avi Sigalat, inginer constructor, care a gestionat si contructia AFI Cotroceni.

Grupl Villar este o societate publica ale carei actiuni sunt tranzactionate la Bursa din Tel Aviv, incepand cu anul 1993. Compania isi desfasoara activitatea in Bucuresti inca din 2002 in diferite proiecte imobiliare.

Citeste si:
Berceni sau Moșilor? Unde îți recuperezi mai rapid investiția...
Berceni sau Moșilor? În care...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri