Mulberry Development, dezvoltator controlat de Ovidiu Sandor, anunta deschiderea primei faze a cladirii ISHO Offices din Timisoara

Mulberry Development, companie controlata de omul de afaceri timisoarean Ovidiu Sandor care dezvolta proiectul ISHO, anunta deschiderea primei faze a cladirii ISHO Offices, care este complet functionala. Survey Sampling International (SSI) este prima companie care si-a mutat deja birourile in noua cladire. Faza I a proiectului ISHO Offices are o suprafata inchiriabila de 15.000 metri patrati.

Survey Sampling International (SSI), unul din leaderii mondiali in furnizarea de solutii de date si tehnologie pe diverse sectoare, care detine 40 de birouri in 20 de tari, este prima companie care a inceput activitatea in noul spatiu inchiriat in ISHO Offices. Compania are in prezent peste 130 de angajati in Timisoara si planuieste sa depaseasca 200 de angajati in urmatorii ani.

Faza I a proiectului ISHO Offices are o suprafata inchiriabila de 15.000 mp, care este inchiriata aproape in intregime. Mai multe companii si-au preluat spatiile inchiriate in vederea amenajarii, astfel incat sa isi inceapa activitatea in cursul acestei veri. "Interesul major pentru ISHO ne-a determinat sa urgentam lucrarile de constructie si la faza a doua a cladirii de birouri”, declara Ovidiu Sandor, dezvoltatorul ISHO.

Pe langa ISHO Offices, Mulberry Development a mai dezvoltat si City Business Centre Timisoara si The Office Cluj-Napoca pe piata de spatii de birouri din Timisoara. La finalul celor trei etape de dezvoltare, ISHO Offices va forma un singur corp, cu suprafete de peste 6.000 metri patrati pe etaj.

Citeste si:
Chef Foa își deschide primul restaurant din Timișoara
Chef Foa își deschide primul...
Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri