Si totusi... cate proprietati sunt de fapt la vanzare in Romania?

Aceasta intrebare si-au pus-o acum 2 ani si 2 tineri din Constanta care detin firme in domeniul Imobiliar si IT. In incercarea de a se
documenta pentru a raspunde cu argumente la aceasta intrebare, au constatat ca, nu numai ca nu poti nici macar estima o cifra corecta dar si ca nu exista niciun site de profil care sa permita doar anunturi unice. De ce? Pentru ca asta ar insemna ca fiecare anunt sa fie moderat manual, ceea ce pare la prima vedere o munca imposibila si fara sfarsit, insa cu acest lucru nu au fost de acord tinerii nostri antreprenori.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Odata cu realizarea sistemului de listare a anunturilor unice a aparut si TopListing.ro. Un proiect la care se lucreaza si in care se investeste deja de 2 ani, pentru a oferi o alternativa in primul rand clientilor care nu vor mai trebui sa consume timp si energie cautand prin anunturi multiplicate dar si profesionistilor in domeniu, care prin acest sistem isi pot securiza informatia, fara a mai avea grija ca informatia obtinuta inaintea celorlalti va fi dublata si insusita si de "concurenta", putand sa foloseasca portalul si ca site personal pe care il pot recomanda clientilor lor pentru a le studia portofoliul.

De asemenea, portalul vine si cu un sistem unic in domeniu - Smart Complete - care genereaza automat un titlu si o descriere in functie de ce caracteristici selectezi in procesul de adaugare anunt.
Chiar daca sistemul de listare unica este unul foarte performant, cei de la TopListing.ro nu vor sa-si asume niciun compromis, tocmai de aceea fiecare anunt va fi analizat manual de unul din moderatori, care va tine cont si de conditiile de calitate (poze de calitate si prezentare completa) in analiza listingului. Chiar daca vor intampina dificultati logistice facand acest lucru, cei de la TopListing sunt determinati sa mentina si sa consolideze acest sistem.

Este timpul sa tratam acest sector al economiei de care depindem cu totii la un moment dat, cu respect si seriozitate deoarece decizia de a cumpara o locuinta este una dintre cele mai importante din viata unui om si acest lucru trebuie tratat ca atare.

TopListing.ro - Decat sa cauti, mai bine gasesti !