Compania AdePlast porneste in aceasta luna productia pe platforma industriala de la Isalnita. In acest moment fabrica de polistiren de pe platforma se afla in probe tehnologice. Investitiile totale in platforma se vor ridica la 22 milioane de lei.

”Rezultatul se situeaza in prognozele de la inceputul anului. Aici am avut in vedere un inceput de an anevoios, din cauza vremii, dar si o incetinire a dezvoltarii segmentului rezidential si al segmentului constructiilor noi, indusa de evolutia ratelor dobanzii pe piata monetara. A existat insa o crestere consistenta a segmentului constructiilor nerezidentiale si a segmentului lucrarilor de intretinere si reparatii. Ne concentram pe extinderea pietei, iar cu noua platforma de la Isalnita, care porneste luna aceasta, vom fi mult mai prezenti pe zona de sud, dar si pe pietele din Bulgaria, Serbia si Muntenegru”, declara Daniel Stancescu, CEO AdePlast.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont