Compania Profi, una dintre cele mai mari retele de supermarketuri din Romania, a inchiriat o suprafat de 800 de metri patrati in cladirea de spatii de birouri Anchor Plaza din Bucuresti, detinuta de Anchor Grup. In procesul de selectie, Profi a fost reprezentata de catre compania de consultanta imobiliara JLL Romania.

"Profi este unul dintre cei mai mari angajatori din Romania si de aceea a fost important sa gasim cladirea care sa raspunda cel mai bine nevoilor companiei. Anchor Plaza este amplasata in zona de Vest a Bucurestiului, aflata in plina dezvoltare si care in scurt timp va deveni unul dintre cele mai importante hub-uri de afaceri din Romania", a declarat Madalina Marinescu (foto), consultant in cadrul departamentului birouri al JLL Romania.

Compania Profi, care dispune de magazine prezente in 419 localitati, va ocupa al cincilea etaj al cladirii Anchor Plaza. Anchor Plaza este o cladire de spatii de birouri de clasa A, integrata in zona unui centru comercial si de servicii, si are o suprafata inchiriabila de 25.000 de metri patrati. Printre principalii chiriasi se numara Bertrandt, Pole to Win, GfM Research Adobe, Euroweb, Caroli Foods, Credit Europe Bank, LC Waikiki, Marks & Spencer, Securitas, Essilor si Polisano. Rata de ocupare a cladirii este de aproximativ 85%.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri