Wizmo.ro este o platforma de promovare a anunturilor imobiliare, centrata pe nevoile utilizatorilor, dar a pornit ca fiind o solutie de crawling. Daca la primele sase luni de la lansare aveam aproximativ 20.000 anunturi active, iata ca la un an si jumatate mai tarziu reusim am depasit cifra de 100.000 de proprietati. Initial, scopul nostru a fost ca la finalul primului an de activitate sa atingem aceasta performanta. Dar, ca in orice start-up, multe dintre planurile construite initial - la nivel teoretic, bazate pe un market research, nu au fost adaptate suficient la contextul pietei din 2016. Asadar, am fost fost nevoiti sa regandim putin situatia si sa ne aliniem strategia si mai mult cu nevoile reale ale pietei", spune Maarten Deboo (foto), CEO Wizmo.ro.

Astfel, adauga managerul, "am ajuns la concluzia ca cea mai buna strategie pentru noi si clientii nostri ar consta in integrarea a cat mai multe sisteme de CRM in structura platformei. Acesta a devenit unul din focusurile noastre principale, iar in prezent am ajuns sa avem alaturi cinci parteneri: Justimmo, Softimobiliar CRM, Rebs, ImmoFlux si ImobManager.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont