"Am luat decizia de a investi in aceasta platforma deoarece consideram ca mediul economic din Romania, cat si piata imobiliara, ne pot oferi toate atuurile pentru a transforma Wizmo.ro intr-un proiect de succes. Pentru a demara aceasta investitie am analizat atent potentialul pietei de real-estate si am observat ca acesta este in crestere in marile orase ale tarii, in special pe segmentul rezidential si office", a declarat Maarten Deboo, CEO Wizmo.ro.

Potrivit lui Maarten Deboo, in urmatoarele trei luni, Wizmo.ro isi doreste sa ajunga la 100.000 de listari, pe segmentele rezidential, comercial, office, industrial si agricol. Din total, cele mai multe anunturi vor fi pe segmentul rezidential, mai ales ca, in perioada vara - toamna, numarul cautarilor de apartamente de inchiriat va fi in crestere.

Piata imobiliara, aglomerata, dar nu saturata

"Piata de profil din Romania este aglomerata, insa nu saturata. Suntem de parere ca pentru consumatori nu conteaza ce platforma folosesc pentru orice tip de tranzactii imobiliare, atat timp cat gasesc ceea ce au nevoie. Scopul nostru este sa devenim sursa de cautare pentru toti cei implicati in tranzactiile imobiliare: cumparatori sau chiriasi, proprietari, agentii si dezvoltatori imobiliari", a mai afirmat Maarten Deboo.

In opinia sa, Wizmo.ro se diferentiaza comparativ cu alte platforme similare existente pe piata locala, prin sistemul de review-uri, prin care clientii pot da feedback legat de calitatea serviciilor agentiilor. Acesta a subliniat ca o alta noutate a platformei este serviciul de mesagerie directa cu potentialii clienti.