Agricover va fi noul chirias din depozitul 9 in parcul de spatii logistice si industriale P3 Bucharest, unde a inchiriat 4.500 de metri patrati si va depozita aici inputuri destinate productiei agricole – seminte si pesticide. Agricover Holding este unul dintre principallii jucatori din agribusiness-ul romanesc, cu o activitate de peste 18 ani. Cu un model de afacere puternic integrat, Agricover sustine eficienta intregului lant valoric din agricultura, oferind solutii specializate pentru dezvoltarea afacerilor fermierilor din Romania. Agricover deserveste peste 4.700 clienti fermieri care lucreaza 1,9 milioane hectare teren arabil la nivel national.

„Agricover sprijina dezvoltarea agriculturii, facilitand accesul fermierilor la cele mai noi tehnologii in domeniu. Noul depozit va avea functia de hub central, asigurand livrarea prompta a comenzilor venite din partea fermierilor parteneri, precum si aprovizionarea constanta a depozitelor regionale din intreaga tara”, a declarat Bogdan Dimcea, Director Comercial Agricover.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont