"Aceasta achizitie este un nou pas in realizarea strategiei noastre de extindere a prezentei P3 pe piata din Romania prin noi locatii atat in Bucuresti, cat si in alte parti ale tarii. Suntem foarte entuziasmati sa incepem acest nou capitol al dezvoltarii P3 in Romania si intentionam sa demaram constructia primului depozit din acest nou parc - primul nostru proiect in afara parcului P3 Bucharest - in a doua parte a anului 2019", spune Sinziana Pardhan, director general P3 in Romania.

Investitorul institutional de anvergura P3 a intrat pe piata locala printr-o achizitie in anul 2014 si anume a proiectului Europolis Logistic Park de langa Bucuresti de la grupul austriac CA Immo. La acea vreme, proiectul, cunoscut in prezent drept P3 Bucharest, dispunea de 215.000 mp, proprietatea fiind evaluata la circa 120 de milioane de euro.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont