Cordia Romania, divizia de dezvoltari rezidentiale a grupului Futureal, a obtinut autorizatia de construire pentru ansamblul rezidential Parcului20, planificat de companie in zona Expozitiei din nordul Bucurestiului, pe strada Parcului. Ansamblul, compus din doua cladiri rezidentiale cu un regim de inaltime 11 etaje, presupune o investitie totala de 40 de milioane de euro, derulata pe parcursul a trei ani. Parcului20 va fi dezvoltat in doua faze si va avea, in total, 469 de apartamente. Prima faza a dezvoltarii, pentru care lucrarile vor fi demarate in ianuarie 2019, va cuprinde 260 de apartamente.

"Vom da startul lucrarilor in ianuarie 2019, in conditiile in care am semnat deja peste 20 de rezervari intr-o luna, iar interesul clientilor pentru acest ansamblu este foarte ridicat. Mai mult de jumatate dintre apartamentele din Parcului20 se incadreaza in plafonul de pret pentru TVA 5%. Zona Expozitiei din nordul Bucurestiului este intr-o dezvoltare imobiliara semnificativa pe segmentul office si vom contribui la cresterea acestui nou pol imobiliar", a declarat Mauricio Mesa Gomez, CEO Cordia Romania.

Cele 469 de apartamente ale ansamblului rezidential Parcului20 sunt destinate segmentului medium si medium-high si vor fi disponibile in 30 de configuratii, de la studiouri si apartamente cu doua camere pana la duplexuri cu cinci camere.

Printre alte elemente diferentiatoare ale ansamblului Parcului20 se numara gradina privata de 3.000 de metri patrati, parcare pentru biciclete, gradina yoga si echipament outdoor pentru calistenia. Avand in vedere ca autorizatia de construire a fost emisa pentru ambele faze ale ansamblului Parcului 20, planul de lucru pe sit este constituit de asa natura incat gradina sa fie gata in momentul in care va fi predata prima etapa, urmand ca a doua cladire, care va cuprinde 209 apartamente, sa fie construita fara a afecta accesul la facilitatile complexului.

Retail jobs

Termenul de finalizare pentru cele 260 de apartamente din prima faza a ansamblului rezidential este septembrie 2020, iar cea de-a a doua faza va fi livrata la 8-12 luni dupa prima etapa. Cordia Romania a anuntat, pentru anul 2019, un plan de investitii in valoare de 50 de milioane de euro. Compania are intentia de a dezvolta, in urmatoarea perioada, 500 de apartamente pe an, destinate segmentului medium si medium-high al pietei rezidentiale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri