7 Februarie 2019

BNP Paribas se muta in cladirea Oregon Park C pe o suprafata de 5.500 mp



BNP Paribas a inchiriat o suprafata de 5.500 metri patrati in cladirea de spatii de birouri C din cadrul proiectului de business Oregon Park din Capitala, dezvoltat de catre Portland Trust si Ares Management Corporation. Astfel, la etajele 5 si 6 ale cladirii isi vor avea sediul, odata cu ultimul trimestru al acestui an, companiile BNP Paribas Personal Finance, BNP Paribas Leasing Solutions, BNP Paribas Corporate & Institutional Banking si BNP Paribas Central Europe Technologies.

Oregon Park a fost achizitionat anul trecut de la Portland Trust si Ares Management de catre Lion's Head Investments, un joint-venture intre fondul de investitii sud-african, Old Mutual Property si AG Capital. Tranzactia a inclus atat achizitia primelor doua cladiri deja finalizate din Oregon Park, A si B, precum si a cladirii C, aflata in stadiu de constructie. In prezent, cladirile A si B sunt inchiriate integral.

Parcul de spatii de birouri Oregon Park va avea in total trei cladiri de birouri ce vor ocupa o suprafata inchiriabila de circa 70.000 metri patrati si detine certificarea BREEAM Excelent.

O echipa transfrontaliera a BNP Paribas Real Estate din Romania si Polonia a reprezentat grupul financiar pe parcursul intregului proces de tranzactionare.



Citeste si