Ansamblul de apartamente Residenz Cartierul German este dezvoltat de catre Tiriac Imobiliare si grupul german LBBW Immobilien, in localitatea Chitila, in proximitatea Capitalei. Proiectul se afla in faza a patra, finalizata in 2016, ce include 12 blocuri, cu 128 de apartamente, vandute, in momentul de fata, in proportie de peste 75%. "In Residenz locuiesc familii tinere, antreprenori, medici sau corporatisti, majoritatea fiind clienti finali, care si-au adus si familiile in complex", spune Andreea Durbac, manager vanzari la Tiriac Imobiliare.

Residenz este amplasat la nord-vest de Bucuresti, in Chitila, localitate aflata in vestul judetului Ilfov. Pentru transportul in comun, in apropierea ansamblului Residenz exista o statie de autobuz care asigura legatura cu Bucuresti.

Reprezentantii Residenz afirma ca succesul proiectului se datoreaza faptului ca in ultimii ani foarte multi romani au optat pentru apartamente departe de forfota orasului, pentru mai multe spatii verzi si aer nepoluat.

Residenz

Primele trei faze de dezvoltare ale proiectului de apartamente au fost finalizate in aprilie si august 2008, respectiv in aprilie 2009, inainte de criza. "Pentru a face fata crizei, "ne-am adaptat pietei din acea perioada si ne-am pliat pe nevoile clientilor. Am venit cu produse atractive, care ne-au ajutat deopotriva sa depasim momentele dificile. Proiectul a demonstrat ca este un produs in care merita investit", mai spune Andreea Durbac.

Residenz

Printre facilitatile oferite in Residenz exista securitate 24/7, regim redus de inaltime al blocurilor, teren de sport, loc de joaca pentru copii si doua gradinite in incinta complexului, spatii verzi in proportie de 40% din suprafata totala a ansamblului. De asemenea, parcul dendrologic Chitila la trei minute traseu pietonal si multe alte facilitati in proximitate.

Residenz

"La momentul lansarii proiectului Residenz, alaturi de partenerii nostri de la LBBW Immobilien, am analizat atat piata romaneasca cat si standardele germane in ceea ce priveste suprafata locativa si am decis sa construim “altfel”: suprafete generoase, spatii vitrate mari, doua grupuri sanitare la apartamentele incepand cu 3 camere, finisaje de calitate superioara, spatii de depozitare in subsol. A fost o formula castigatoare intrucat locatarii nostri au gasit in Residenz - cartierul german apartamentul dorit, care a venit la pachet cu parcare si boxa, toate in acelasi pret", conchide Andreea Durbac.

Residenz

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri