WDP construieste la Slatina o hala noua de aproximativ 60.000 mp pentru producatorul de anvelope Pirelli, cu scopul extinderii unitatii existente a companiei. Valoarea investitiei estimata de catre WDP este de aproximativ 40 de milioane de euro pentru realizarea acestui proiect.

WDP extinde unitatea existenta a companiei Pirelli, specialist in productia de anvelope auto, situata in localitatea Slatina, cu un spatiu de depozitare care va dispune de o suprafata de aproximativ 62.000 mp. Noua hala va fi construita chiar langa locatia Pirelli existenta din Slatina, in continuarea acesteia.

Spatiul de depozitare va fi inchiriat de Pirelli pentru depozitarea propriilor produse. Locatia Pirelli din Slatina este situata in vestul Bucurestiului, pe autostrada Craiova-Pitesti.

WDP

Dupa finalizarea constructiei - estimata in cursul celui de-al treilea trimestru al anului 2020 - Pirelli va inchiria noua cladire logistica pe o perioada de cincisprezece ani. WDP porneste de la un buget de investitii de aproximativ 40 de milioane de euro.

Citeste si:
WDP a castigat 14 mil. euro din chirii in primele 6 luni
WDP a castigat in prima...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Pirelli va creste capacitatea de productie de la Slatina cu 50%